Video: vanamemm peksis röövlid käekotiga laiali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanamemm peksis poeröövlid käekotiga laiali
Vanamemm peksis poeröövlid käekotiga laiali Foto: Youtube

Inglismaal Northamptonis peatas vanamemm käekotiga juveeliröövi.

Hommikul kella poole kümne ajal hakkasid kuus meest vasaratega poe aknaid sisse peksma, vahendab New York Post.

Ehkki toimunul oli mitmeid pealnägijaid, tormas ainukesena vahele punases mantlis vanamemm, kes asus pahalasi materdama. Kaks meest kukkusid põgenedes paanikas rolleriga maha ning naine korjas üles mahakukkunud juveelid ja kasutas võimalust veel üks obadus kirja panna.

«Rääkisin tänaval sõbrannaga, kuulsin müra ja nägin kuut meest rolleritel. Mulle tundus alguses, et kolm meest peksavad teist, ja ma ei kavatsenud seda pealt vaadata,» selgitas naine, kelle nime ei avalikustatud.

«Mulle tekitas muret, et nii paljud inimesed lihtsalt seisid ja vaatasid. Neile lähemale jõudes taipasen, et see oli rööv, mis vihastas mind veelgi rohkem - et nad loodavad päise päeva ajal sellise teoga minema pääseda.»

Kui naine oli röövlid laiali peksnud, aktiveerusid ka teised pealtnägijad ning neil õnnestus tabada üks meestest. Hiljem vahistas politsei veel kolm jõuguliiget vanuses 19-39. Kaht meest otsitakse.

Vaata videot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles