Tahad samuti ilma meigita käia nagu Alicia Keys? Siis vaata siia!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alicia Keys
Alicia Keys Foto: SCANPIX

Alicia Keys võttis vastu otsuse öelda meigile ei juba mais. Sellest ajast peale on ta oma sõna edukalt hoidnud.

Alates maikuust ei ole me Aliciat näinud mitte ühelgi punasel vaibal, kontserdil või telesalvestusel meiki kandmas. Naine on tõotanud olla loomuliku ilu sõnumikandja.

Nüüd on Alicia ihumeikar toonud meieni saladused, kuidas Alicia oma näonahka korras hoiab ning ka ilma meigita särab.

«Alicia käib regulaarselt näohoolduses, nõelravis, toitub korralikult ning teeb trenni,» paljastab lauljanna pikaaegne meikar Dotti. Alicia teab, et selleks, et nahk välispidiselt säraks, peab keha seespidiselt toitma ning õigete ainetega varustama.

Koduselt kasutab soulilaulja näoseerumeid, -õlisid ning -maske. Samuti kaustab ta naha pinguldamiseks vanakooli kurki, mille viilud ta endale silmadele asetab ning töötleb nahka külma massaažirulliga.

Aegajalt laseb Alicia Dottil siiski veidi oma kulme korrigeerida ning teinekord tuleb kasutusele ka särav andev näoseerum. Dotti sõnab ka, et Alicial ei ole kunagi plaanis olnud meigist täielikult loobuda:«Ta lihtsalt armastab ennast sellisena nagu ta on».

Alicia näohoolduse kohta saad lugeda lähemalt siit.

Tagasi üles