Järgmine palun! Sean Pennil uus 24-aastane tüdruksõber!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sean Penn attends the premiere of "Snowden" at AMC Loews Lincoln Square on Tuesday, Sept. 13, 2016, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)
Sean Penn attends the premiere of "Snowden" at AMC Loews Lincoln Square on Tuesday, Sept. 13, 2016, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP) Foto: Charles Sykes/AP

Tundub, et Sean Penn on kauni näitlejatari Charlize Theroni lõplikult selja taha jätnud ning õnnelikult 32 aastat ajas tagasi läinud!

Kuulus filmistaar on nimelt enda kõrvale leidnud näitlejate Greta Scacchi ja Vincent D'Onofrio noore, 24-aastase võsukese Leila George'i.

Leila on pärit näitlejate perekonnast. Tema ema Greta ning Vincent on film- ning seriaalisõpradele kindlasti teada. Ka Leila ise on muide valinud näitlemise tee ning juba nüüd on tal õnnestunud koostööd teha selliste nimedega nagu James Franco ja Tori Spelling.

Värsket paarikest Leilat ning Seani nähti esmakordselt sellel kolmapäeval Hawaiil, kus nad rannas ja vees ennastunustavalt kudrutasid.

Huvitav, mida küll Seani 25-aastane tütar ning 23-aastane poeg uuest kasuemast arvavad?

Loe lähemalt ja vaata pilte paarikesest siit.

In the studio today recording the audiobook of Pappy Pariah's men-noir "Bob Honey: Who Just Do Stuff" for @audible_com

Ein von leila george (@leilageorge) gepostetes Foto am

#tbt one of the best summers of my life ... me and mum #theseagull #perth

Ein von leila george (@leilageorge) gepostetes Foto am

#HAPPYFATHERSDAY @vincentdonofrio

Ein von leila george (@leilageorge) gepostetes Foto am

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles