Angelina Jolie ja Brad Pitt vaevu rääkisid oma mesinädalatel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
20 September 2016 - Los Angeles, CA - Angelina Jolie Pitt has filed for divorce from Brad Pitt. Jolie Pitt, 41, filed legal docs Monday citing irreconcilable differences. Jolie Pitt requested physical custody of the couple's shared six children
20 September 2016 - Los Angeles, CA - Angelina Jolie Pitt has filed for divorce from Brad Pitt. Jolie Pitt, 41, filed legal docs Monday citing irreconcilable differences. Jolie Pitt requested physical custody of the couple's shared six children Foto: Admedia, Inc/Byron Purvis/AdMedia/Newscom/Sip

Praegu kibedas lahutusprotessis vaevlev staarpaar Angelina Jolie ja Brad Pitt vaevu rääkisid omavahel ühiseid mesinädalaid veetes ja filmi "By The Sea" tehes.

Filmi "Maleficent" staar, kes abiellus 52-aastase näitlejaga Lõuna-Prantsusmaal 2014.aastal pärast 12 aastat koos olemist, vahetas väidetavalt oma mehega mesinädalaid veetes kõigest mõned laused.

Väljaande People sõnul oli paari vahel draamafilmi "By The Sea" filmimisel Maltal ilmselged pinged.

"Nad vaevu rääkisid omavahel, kui koos olid. Brad oli väga vaikne ja hoidis omaette. See ei olnud mesinädal," pajatas allikas.

Hoolimata sellest, et Angelina oli mehe kõrval nii režissöör kui näitleja, ei veetnud ta mehega ühist aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles