Fotod ja kirjeldused! «Suur komöödiaõhtu» tutvustas uusi naljategelasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Äsja Kanal 2 ekraanil lõppenud «Suur komöödiaõhtu» avasaade tõi Kanal 2 ekraanile täiesti uued ja pöörased naljategelased, kes hakkavad võistlema komöödiatähe tiitlile. Kes neist seitsmest kroonitud saab, selgub juba hooaja lõpus televaatajate hääletuse tulemusena!

Foto: Erlend Štaub

Tõeline Saare naine Reet Pull (Juss Haasma)

Reet Pull on kange naine – kui vaja, siis künnab, rautab või lüpsab lehmi. Karmi kesta all peitub aga hell hing ja seda ei väsi ta kinnitamast: «Tegelikult olen ma ju õrn naisterahvas, mönikord passin kuud…»

Foto: Erlend Štaub

Soome perearst Dr. Halpanen (Merle Palmiste)

«Mina ise olengi eriarst, teen operatsioonit, parandan hambat, iluoppe teen, ravin ka loomi.» Soomest pärit perearst dr. Halpanen on maabunud Eesti väikelinna ja võtnud auga sisse koha, mis üle lahe suundunud Eesti arstid on talle tühjaks jätnud.

Foto: Erlend Štaub

Jonnakas laps Kevin-Christian (Tõnis Niinemets)

«Tahan saada peanistriks,» teatas väike Kevin-Christian uljalt saatejuht Tiit Sukale. Tulevane poliitik ei oska küll oma nime veel päris hästi välja öelda, kuid öelda on tal sellele vaatamata palju. Ja tujukas on ta ka – kui ikka ei saa, mida tahab, siis on väikesel manipulaatoril jonn kohe majas.

Foto: Erlend Štaub

Pakendatud iluideaal Karbi Barbi (Kaisa Selde)

«Kui karbist välja tulen, olen kohe kasutatud kategoorias. Sekokas» See on üks põhjustest, miks Karbi Barbi eelistab pakendatud kujul ringi liikuda. Nalja armastab Karbi Barbi teha ka, seda nii iseenda kui teiste üle ja ninanipsu viskab isegi Tiit Sukale.

Foto: Erlend Štaub

Hirmuäratavalt nunnu karu Vladimir Puhh (Mart Müürisepp)

Metsas Vladimir Puhhil sõpru ei ole. Seetõttu tuli ka «Suurde komöödiaõhtusse», et sealt neid leida. «Tule, teeme kaisu-kalli!» - seda kuuleb karu suust korduvalt, sest kuigi vähe metsik, ihkab ta üle kõige saada kaisukaruks. Välimuselt küll nunnu, kuid kallistama kipub hirmuäratavalt kõvasti.

Foto: Erlend Štaub

Nõtke tantsuõpetaja Kaupe-Peep Üks Kaks-kaks-kolm (Argo Aadli)

Rütm ja tempo on Kaupo-Peebu kirg, kaunid daamid muidugi ka. Elu pole raiskamiseks ja nii võib teda kohata laevas tantsimas ja lillelaadal esinemas. «Ma magan ainult paaritutel kuupäevadel ja vaid loetud tundidel. Me ei ole rahvastepalli kaptenid - meile on antud ainult üks elu,» on tema moto.

Foto: Erlend Štaub

Legendaarne Vana Toomas (Mirtel Pohla)

Legend, kel sai villand torni otsas olemisest, kus moodsa aja müra ta lõpuks endast välja ajas. «Sajandeid lendas seal üleval ainult mõni tuvi, no vahest ka mõni kahurikuul poole sajandi tagant, aga nüüd! Asi on päris hulluks läinud - üks G, siis teine… Ma olen seal üleval justnagu mingi G-punkt!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles