Galerii: Klaxons saabus Tallinnasse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klaxons Tallinna lennujaamas, 5. oktoober 2008
Klaxons Tallinna lennujaamas, 5. oktoober 2008 Foto: Mariann Joonas

Täna õhtul, 6. oktoobril, klubis Hollywood üles astuv ülimenukas Briti tantsuroki bänd Klaxons saabus Tallinnasse juba eile, et veeta siin mõnusalt pühapäevaõhtut.

Tallinnasse jäävad nad mitmeks päevaks, kuna on meie pealinna kohta nii mõndagi head kuulnud.

Siia saabudes pärisid nad kohe ka huvitavamate galeriide ja live-muusika baaride kohta ning rõõmustasid mööda Narva maanteed vanalinna poole sõites ja auto aknast välja vaadates: «Meile juba meeldib siin! See moodsa ja vana arhitektuuri segunemine Tallinna linnapildis mõjub stiilselt ja värskelt!»

Pühapäeva õhtut veetsid poisid mõnusalt-rahulikult Tallinna baarides-restoranides ringi vaadates, et end täna õhtuseks kontserdiks välja puhata.

«Kontsert saab olema igal juhul lõbus, seda me lubame! Meil endal ka väga põnev üle pika aja lavale ja publiku ette saada,» rõõmustasid nad.

Kindlasti saab kontserdil kuulda ka raadiote ja MTVs kuulsaks mängitud «Myths of the Near Future» plaadi hitte.

Tallinnasse jõudsid nad peaaegu otse stuudiost ning klubi Hollywood laval kavatsevad nad 900-le eesti fännile mängida ette ka täiesti uhiuusi lugusid.

Täna õhtul astuvad klubis Hollywood üles ka Eesti elektro- ja süntpop-bänd Popidiot ning plaadimuusikat valib DJ Paul Oja.


***

Klaxonsi edulugu sai alguse koolivõimla-reividest, mille info levis paar päeva enne pidu vaid sms’ide ja meilinglistide kaudu ja kus ukse taha jäi alati sadu fänne.

Kõik see pani aluse keeristormina kulmineeruvale haibile ja next big thing kuulsusele. UK muusikapress eesotsas ajakirjadega NME ja Q armastasid neid üleöö.

«Gravitys Rainbow» Klaxonsi eelmisest aastast pärinevalt ülimenukalt albumilt kuula siit.

Ja laivis võib oodata midagi umbes sellist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles