Peosoovitus! Tallinn Express sõidutab sel laupäeval kohale edetabeleid vallutava Raxoni

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ ja produtsent Raxon
DJ ja produtsent Raxon Foto: Erakogu

Sel laupäeval, 8. oktoobril toimub Tallinn Express peosari klubis Studio. Väliskülalisena esineb seekord dj-puldis techhouse žanris hetke üks enim laineid lööv produtsente, Raxon. Raxoni remiks loost «Reste» asub hetkel Beatport´i muusika edetabelis kaheksandal kohal. Lisaks väliskülalisele mängivad laupäeval Studios plaate Meri ja P.Julm ning Critikal, Paul Oja ja Quest.

Araabia Ühendemiraatides üles kasvanud Raxon on tänu pikaaegsele residentuurile Dubais saanud dj ning produtsendina nii hea ettevalmistuse, et tema tähelendu võib pidada lausa ulmeliseks. 2012. aastal võitis ta Beatportis välja kuulutatud loo Nick Curly loo «Undeground» remiksimise võistluse. Sellele järgneval ja ülejärgneval aastal hääletati ta parimaks Dubai DJks (Time Out Dubai poolt; Toim).

DJ ja produtsent Raxon
DJ ja produtsent Raxon Foto: Erakogu

Hetkel Barcelonas resideeruvat Raxonit imetlevad ka tema eeskujud, nende hulgas näiteks Carl Cox ja Maceo Plex. Ministry of Sound nimetas Raxoni lugu üheks olulisemaks viieks looks Carl Coxi viimases, kahetunnises BBC Radio 1 Essential Mix seerias. Raxoni muusikat annavad välja tuntud plaadifirmad nagu Noir Music, Tronic, Culprit, Sincopat, Moodmusic, AliVE ja audio tonic Records, mille kaasasutaja ja manager artist ka ise on.

Raxoni remiks Noir & Oliver Giacomotto «Reste» loost teeb hetkel ilma maailma ühe suurema elektroonilise muusika e-poes Beatportis, asudes kõikide žanrite üldarvestuses Top 100-s kaheksandal kohal ning tehnomuusika alajotuses koguni teisel kohal.

P. Julm rõõmustab külalise üle: «Raxon on praegusel momendil üks kuumimatest nimedest klubimaailmas ja on tõesti lihtsalt super, et talle meie Tallinn Expressi kuupäev sobis ning ta saab tulla kauaoodatud ja hinnatud külalisena meie peole.»

Sel laupäeval, 8. oktoobril mängivad Tallinn Express peol muusikat: Raxon (ES), Meri, P.Julm, Quest, Paul Oja ja Critikal.

Klubi Studio avab laupäeval uksed alates 23:55.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles