Jõusaal korjab Pärnu spordihalli taastamiseks raha

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Kimber omanimelises jõusaalis sõudeergomeetrit seadistamas.
Ain Kimber omanimelises jõusaalis sõudeergomeetrit seadistamas. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kimberi klubi korraldab sel laupäeval Pärnu spordihallis jõutõmbamise, millega kogutakse raha halli sissekukkunud väikese saali taastamistöödeks.

Klubi omanik Ain Kimber rääkis, et heategevuslikule jõutõmbamisele oodatakse nii jõusaalide külastajaid kui ülejäänud huvilisi, kes tahaksid teada saada, kui palju neil ihurammu on.

“Kõik tulijad saavad spordihalli jõusaalis proovida, kui raske kangi nad maast lahti tõmmata jõuavad. Sooritus on äärmiselt lihtne, tuleb võtta põrandal olevast kangist kinni ja ennast sirgu ajada, päris üles, pea kohale ei ole vaja kangi tõsta. Osalejatele mingeid reegleid ega nõudmisi ei ole,” sõnas Kimber ja lisas, et kirjeldatud rammuproovi puhul on tegemist ühega jõutõstmise võistlusaladest.

Jõutõmbed algavad 50 kilogrammi kaaluvast kangist. Kui kõik tõsta soovijad on poolsada kilo ära proovinud, lisatakse kangile viis kilo raskust. Ja nõnda iga tõmberingi järel. Kimber ütles, et katsete arv pole piiratud, igaüks võib sooritada nii palju tõsteid, kui keha kannatab.

Keskpäeval algavale mõõduvõtule eelregistreerimist pole, tuleb vaid spordihalli kohale tulla.
Ettevõtmisega kogutud tulu läheb halli võistluskunstide saali taastamiseks. Jõutõmbest osavõtt maksab kaks eurot.

“Peale selle anname kõigile osalejatele tänukirja, kus on kirjas tema parim tulemus, ning kõik tõmbajad saavad tasuta ühe jõusaalikülastuse,” ütles Kimber.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles