Video: Moelooja Oksana Tandit soovitab meie uuel presidendil leida endale kiirelt hea stilist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Emotsioon on moes“ Oksana Tandit 04.10.2016
„Emotsioon on moes“ Oksana Tandit 04.10.2016 Foto: Viktor Burkivski

Teisipäeval, 4. oktoobril toimus Tallinnas Ettevõtluspäev 2016, mille raames astus üles palju edukaid äriinimesi. 

Teiste seas rääkis moest ja ettevõtlusest ka meie tuntud moelooja Oksana Tandit. 

Foto: Jaanus Lensment

Elu24 uuris Oksanalt, mida ta arvab meie uuest naispresidendist Kersti Kaljulaiust, tema stiilist ja välimusest

Oksana: Mul on väga hea meel, et Eestil on lõpuks naispresident. Kui aga võtta luubi alla tema stiil, siis siin on ilmselt tal veel õppimist. Loodan, et peagi on tema meeskonda kaasatud ka head nõuandjad, teiste seas ka stilistid-moeloojad. Nüüd on tal aeg hakata riietuma vastavalt etiketile. Vahet pole, kas ta kannab bränditooteid või mitte, kuid tema rõivad võiks olla kvaliteetsed ja maitsekad. 

Tundub, et Kersti on väga iseseisev ja otsusekindel naine, kes teeb oma lõplikud valikud ise. Siin võivad Eesti moeloojad olla talle vaid toeks. Võib-olla juhatada teda teatud stiili või lõigete suunas, mis talle kõige paremini sobiksid. Väga suur roll on ka kvaliteetsetel materjalidel, mis istuksid hästi ja näeksid head välja nii tegusal tööpäeval kui ka reisides. Kuid eks lõpliku valiku peab president ikka ise tegema.

Vaata videointervjuud Oksana Tanditiga! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles