Eesti stonerrock bänd Three Leg Dog avaldas oma esikalbumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti stonerrock bänd Three Leg Dog
Eesti stonerrock bänd Three Leg Dog Foto: Mart Vares

Psühhedeelne stonerrock bänd Three Leg Dog avaldas septembri lõpupäevil oma debüütalbumi "Red Sun" ning esitleb seda Tallinnas sellel reedel, 7.oktoobril klubis Kelm. 

Three Leg Dog segab oma muusikas mõjutusi stonerist, psühhedeeliast ning bluesist. Bänd ise tunnistab, et mõjutusi on saadud nii vanadelt klassikutelt nagu Black Sabbath, Led Zeppelin kui Grand Funk Railroad aga ka uuematelt lemmikutelt nagu All Them Witches, Kyuss, Tool jt.

«Intensiivne, elav ja kirglik oleksid õiged sõnad meie bändi ja uue albumi iseloomustamiseks. Oma kontsertidel üritame lugudest vormida ühtse terviku mis viiks kuulajad justkui reisile, mis kõiki meeli ärkvel hoiab,» sõnab Three Leg Dogi solist Kristjan Pärkson.

Album nimega «Red Sun» salvestati ning miksiti Eestis, kuid lõppviimistluse sai Rootsi tippstuudios Fascination Street, helirežissöör Jens Bogreni käe all. «Plaadi masterdamisel tekkis tore olukord, kus olime sunnitud ootama, sest Sepultura plaadisalvestus stuudios oli röövinud kogu helirežissööri aja,» meenutab bänd. «Ootame väga juba albumi esitluskontserte ning ka esimest välisfestivali Soomes.»

Three Leg Dogi album on nüüd aga paisatud kõikidele platvormidele kuulamiseks – see on saadaval nii suuremates plaadipoodides Eestis kui rahvusvahelistes digikanalites.

Albumi «Red Sun» esitluskontserdid toimuvad:

07.10.2016 – Kultuuriklubi Kelm, Tallinn

21.10.2016 – Kultuuriklubi Tempel, Pärnu

22.10.2016 – Genklubi, Tartu

03.11.2016 – Choomfest, Turku (FIN)

Three Leg Dog on:

Kristjan Pärkson – vokaal, kitarr

Joonatan Nõgisto – bass

Aimar Sepp – trummid 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles