Vastamata küsimused: Michael Jacksoni turvamees peab Kim Kardasiani röövimist kahtlaseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: Vida Press

Miks sõitis Kim Kardashian nii varakult pärast röövi Prantsusmaale? Kuidas sai gäng korterisse sisse? Miks ei olnud kaameraid? Varalahkunud staari Michael Jacksoni turvamees Matt Fiddes tõstatas mõningad küsimused, mis on vastuseta.

Pariisi uurijad teevad kibedat tööd, et Kim Kardashiani lukskorteris 8,5 miljoni naela väärtuses ehteid röövinud gäng tabada. Siiski on röövi ümber vastamata küsimusi, näiteks, kuidas õnnestus gängil üldse tõsielustaari korterisse pääseda.

1. Miks oli Kim Kardashian ja tema parim sõber, stilist Simone Harouche üksipäini valveta korteris koos hinnaliste ehetega, millest Kim oli sotsiaalmeediasse pilte postitanud? Pere ja ülejäänud kaaskond peatusid ligi miili jagu eemal hotellis Four Seasons George V.

Matt Fiddes ütles väljaandele MailOnline, et ei olnud kordagi hetke, mil ta valvas Michael Jacksonit ja oleks jätnud staari täiesti üksi.

"Kui sa kannad kaasas hinnalisi ehteid, ei ole tavatu, et ka neil on eraldi turvamees," lisas mees.

2. Miks ei olnud elamu juures väljas või sees mittemingisuguseid kaameraid? Kortereid renditakse seal välja 8000 naela eest nädalas. Sellised kaamerad mitte ainult ei hoia kriminaale eemal, vaid aitavad neid ka tuvastada.

Fiddese sõnul peaks sellise kuulsuse puhul nagu Kim Kardashian olema kaamerad nii majas sees kui ka väljas. Üks kaameratest peaks olema liikumisanduriga koos Kimi magamistoa ukse juures. Mehe sõnul on see standardne protseduur.

3. Miks oli tööl ainult üks uksevalvur kandis, mis majutab maailmakuulsaid staare, kaasa arvatud Madonna ja Leonardo DiCaprio. Majas on kokad, autojuhid ning muu töötajaskond, miks ei võiks olla ööpäevase valvega turvameeskond?

Fiddese sõnul on ebaharilik, et Kimi oma turvameeskond ei jäänud koos temaga korterisse. "Tema kaliibriga kuulsuse puhul on normaalne, et tal on kaasas oma turvameeskond."

4. Kuidas sai gäng läbi soomustatud ukse, mis oli suletud ka seespoolt? Ei olnud märke sissetungimisest ega ka mingit põhjust, miks keegi peaks laskma tundmatud mehed majja siseneda keset ööd. Isegi kui nad oleks väitnud, et on politseist, oleks kiire telefonikõne asja selgeks teinud.

Mehe sõnul on normaalne, et kuulsuse turvameeskond vaatab maja üle enne, kui klient sinna peatuma läheb.

"Kõrge profiiliga kuulsus toob oma meeskonna, kes teeb majale põhjaliku kontrolli. Tavaliselt nad lähevad asukohta päev või kaks varem, et kõik üle kontrollida."

5. Millist informatsiooni oli uksehoidjal, kes oli kinni seotud, Kardashiani liikumiste ja turvasüsteemide kohta? VIP-seltskonnaga kvartalites on see standardne, et kuulsustel on totaalne privaatsus ning nende liikumiste kohta ei jagata välja informatsiooni ka ülejäänud töötajatele.

Mehe sõnul on raske hoida kuulsuse liikumisi saladuses, aga kui hotellis on toateenijad ja muud töölised, siis tihti nemad paljastavad teistele, kes peatumas on.

6. Miks Kimi turvamees Pascal Duvier jättis naise üksi, et minna ööklubisse? Ja kuidas röövlid teadsid, et teda ei ole Kimi juures?

Kimi turvamees oli Kourtneyga koos ööklubis. Mehe sõnul paistab, et tema ja Kimi suhe on pigem sõprusele kaldu kui tööandja ja alluva poole. "Tal on ka oma sotsiaalmeedia kontod, mida meil ei võinud üldse olla," rääkis Jacksoni endine turvamees.

7. Miks oli Kimil lubatud Prantsumaalt lahkuda kõigest mõned tunnid pärast kuritööd, et minna tagasi Ameerikasse?

On tavaline, et kuriteo ohver aitab politseid ja uurijaid ning see võtab tavaliselt paar päeva. Võib juhtuda, et kaduma läheb tähtsat informatsiooni selleks ajaks, kui Kim jälle politseiga suhtleb või Pariisi naaseb.

8. Miks oli Kardashianite klanni kaitsmas ainult kolm turvameest, eriti ajal, mil Pariisis on toimunud terroristide rünnakud.

Fiddes ütles, et arvab, et Kimile anti halba nõu Pariisi moenädalale minna sellises seisus nagu Pariis hetkel on. "Kui turvameeskond teeb oma uurimust, on näha, et Pariisis on toimunud kaks suurt terroristide rünnakut."

"Ta on üks kuulsamaid inimesi maailmas ja mina oleks talle nõu andnud mitte minna, eriti kui asi on kõigest mõnel moe-showl osalemises."

9. Kuidas õnnestus röövlitel pääseda majja sisse ja majast välja ning siis rataste seljas minema sõita? Mehed põgenesid väidetavalt nii, et keegi neid ei näinud, kui välja arvata nende ohvrid Kim ja uksehoidja.

Michael Jacksonil oli oma videoinimene, kes dokumenteeris staari igat käiku. Nii on võimalik hiljem videolindlit näha, kes kuulsust jälitavad ning välja selgitada isikuid.

10. Seal kandis, kus Kim Pariisis ööbis, on olnud uhkete elamute röövimisi ka varem. Miks staari sellest ette ei hoiatatud?

Turvameeskond teeb tavaliselt kohast, kus staar ööbib, põhjaliku uurimuse ning tutvub ka ajalooga. "Tundub, et Kimil ei olnud hea nõuandja."

Loe originaalartiklit SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles