Vaba Lava komöödiaõhtu toob naerutama kaks UK kõige kuumimat koomikut

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Craig Hill & Jimmy McGhie - Vaba Lava komöödiaõhtu
Craig Hill & Jimmy McGhie - Vaba Lava komöödiaõhtu Foto: Promopilt

Selle aasta ainuke Vaba Lava komöödiaõhtu saab olema kahe UK hetke kuumima koomiku Craig Hill’i ja Jimmy McGhie’ga. Eesti publik mäletab Craig Hill’i eelmise aasta Vaba Lava etenduselt, kus piiritu energiaga shotlane tegi puust ja punaselt muidu mornile Eesti publikule selgeks, mida tähendab tõeline «fun». Comedy Estonia kinnitab, et selle aasta etendus tuleb veel hoogsam, pöörasem ja üle võlli naljakam. 

Craig Hill toob endaga kaasa Jimmy McGhie, kes on ajakirjanike poolt ristitud stand-up komöödia James Bondiks – olgem ausad, tegemist on inglase kvintessentsiga! Jimmy McGhie on kelmikas ja äärmiselt terav koomik, kelle lavastiili võib kokku võtta ühe sõnaga – klassikaline! Jah, klassikaline stand-up, mille keskmes on viimseni lihvitud storytelling ning kus õigesti ajastatud paus on humoorikam kui mõne teise mehe punchline.

Mõlemad koomikud on iga-aastased esinejad Edinburghi Fringe Festivalil, kus aastast aastasse on neile osaks saanud ainult ülistavad arvustused. Tänu Comedy Estoniale on Eesti publikul võimalus tabada briti kaks armastatuimat meelelahutajat ühel õhtul, 13. Oktoobril kell 20:00, Telliskivis asuvas Vaba Lava suures saalis.

Õhtu juhatavad sisse kohalikud talendid: Comedy Estonia asutaja ja eestvedaja Louis Zezeran (AUS) ning Eesti skenel jõudsalt populaarsust koguv koomik Karl-Alari Varma.

Etenduse Facebooki leht siin.

Piletid müügil Piletilevis ja kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles