Arnold Schwarzenegger pääses Saksamaal trahvist tänu selfile

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Schwarzenegger ja ta ihukaitsja jalgratastel
Arnold Schwarzenegger ja ta ihukaitsja jalgratastel Foto: SCANPIX

Austria päritolu USA staar ja endine kuberner Arnold Schwarzenegger pääses Saksamaal rahatrahvist tänu sellele, et tegi koos koos politsenikega selfi.

«Terminator» filmide näitleja jäi politseile silma Münchenis, kus ta sõitis Oktoberfesti õllefestivali toimumispaiga lähedal vales kohas jalgrattaga, edastab The Independent.

Politsei pidas kinni esmalt ühe jalgratturi, kes osutus staari ihukaitsjaks ja siis veel teise, kes oli Schwarzenegger. Näitleja selgitas politsenikele, et tal on probleeme käimisega ja selle tõttu kasutab jalgratast.

Politsei tahtis näitlejale ja ta ihukaitsjale trahvi määrata, kuid Schwarzenegger pakkus välja, et trahvi asemel võiksid politseinikud teha temaga koos selfi.

Politsenikud olid sellega nõus, võtsid staari vabanduse vastu ning selfi saigi tehtud. See jõudis hastagiga #hastalavista sotsiaalmeediasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles