Grammy-võitja Joss Stone'i soovil astub erikülalisena Nordea laval üles Liis Lemsalu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 sünnipäev - Liis Lemsalu
TV3 sünnipäev - Liis Lemsalu Foto: Viktor Burkivski/Toni Läänsalu

11. oktoobril Nordea kontserdimajas esinev briti lauljatar ja Grammy võitja Joss Stone kutsus erikülalisena kontserdile esinema Eesti lauljanna Liis Lemsalu. Liisi jaoks on Stone’i näol tegemist tema karjääri ühe suurima mõjutajaga, kelle kontserdi piletid olid tal juba ammu ostetud.

Kõik Joss Stone'i kontserdile piletid ostnud muusikahuvilised saavad briti lauljatari soovil muusikalise topeltelamuse. Nimelt soovis Stone 11. oktoobri õhtul lava jagada koos imeilusa ja kuldse häälega Liis Lemsaluga. Liis oli kutsest positiivselt šokeeritud ja väga õnnelik, kuna tegemist on ühe tema eeskujuga: “Võin käsi südamel öelda, et mingil eluperioodil on Joss olnud minu üks suurimaid mõjutajaid. Mul on olemas kõik tema plaadid ja ma tean peast tema laulude sõnu.” Liis lisas, et ta oli piletid kontserdile juba väga varakult soetanud ja nüüd on tal suur rõõm need edasi kinkida.

Grammy võitja Joss Stone
Grammy võitja Joss Stone Foto: Promopilt

Joss Stone on noor Briti lauljatar, kes on oma muusikaga kuulajate hinge paitanud ligi 15 aastat. Selle aja jooksul on Stone välja andnud kuus stuudioalbumit ja müünud üle 14 miljoni albumikoopia; võitnud ühe Grammy auhinna ja saavutanud Grammy nominatsiooni kolmel korral. Lisaks on kaunis lauljatar võitnud kümneid väärikaid muusikaauhindu üle maailma ja jõudnud muusikaedetabelite tippu nii kodumaal kui ka Ameerika Ühendriikides.

Inspiratsiooni oma loominguks ammutab Joss Stone maailma muusikast. “Minu missioon on avastada ja teha enda jaoks arusaadavaks iga riigi muusika sellel planeedil,” on ta öelnud.

Eesti muusikaga tuleb andekas kaunitar tutvuma 11. oktoobril, mil ta esineb Nordea Kontserdimajas. Joss Stone on lubanud esitada parima ja tantsulisema valiku oma repertuaarist. Eritingimusena soovib Stone loobuda esimestest isteridadest, kuhu tekitatakse fänniala. Pileteid fännialasse on saadaval limiteeritud koguses ja on müügil Piletilevi müügipunktides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles