Videotervitus! Tallinn Comedy Festivali peaesineja Stephen K Amos tervitab meie publikut eesti keeles

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Comedy Festival 2016
Tallinn Comedy Festival 2016 Foto: promo

Tallinn Comedy Festivali peaesineja feelgood-koomik Stephen K Amos demonstreerib videotervituses oma eesti keele hääldust ja kutsub festivalile naerma. Tema show “Naerumeister" (The Laughter Master) toob meieni lugusid naeru otsimisest ja leidmisest sellest hullus maailmas. 

Stephen K Amos võlub ja naerutab publikut üle maailma oma loomuliku oleku ning ausa, ainult talle omase materjaliga. Amos on ka näitleja, kes on oma annet tõestanud teatrilavadel ja ekraanil, ka tõsisemates rollides. Aga eelkõige tuntakse teda saadetest nagu The Stephen K Amos Show (BBC2), Live At The Apollo (BBC1), Mock The Week (BBC2) või Dave’s One Night Stand (Dave) ning elusa komöödia kaudu. Viimase aasta jooksul on Stephen esinenud igal pool üle UK, Šveitsis, Hollandis, Taanis, Saksamaal, Belgias, Kreekas ja Austraalias. 

Stephen K Amos tervitab meie publikut eesti keeles
Stephen K Amos tervitab meie publikut eesti keeles Foto: Kaader videost

Stephen K Amose kahes vaatuses täispikk show “The Laughter Master” toimub reedel 7. oktoobril kell 20 Salme Keskuses.

Tallinn Comedy Festival toimub 5-7. oktoobrini. Lisaks Stephen K Amosele astuvad kolme päeva jooksul üles rohkem kui 20 koomikut, nende hulgas Ott Sepp, Tõnis Niinemets, Henrik Normann, Keith Farnan, Piret Krumm ja paljud teised. Vaata kava kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles