Video: rootslaste arvates tuleks tulnukad varustada kondoomidega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Rootsi seksuaalkasvatuse assotsiatsioon (RFSU) tegi USA kosmoseagentuurile NASA ettepaneku lennutada kosmosesse kondoome, et anda teiste planeetide ja galaktikate olenditele teada, kuidas «kuumade» maalastega seksida.

Youtube´i jõudnud videol teatab RFSU, et tulnukad võivad vajada kondoome, kui nad meie planeeti külastavad.

Rootsi seksuaalkasvatuse eksperdid tegid «Tähesõdade» stiilis reklaamvideo, milles reklaamivad «kosmosekondoomide» ideed, lisades et see kummist objekt on inimkonna üks tähtsamaid leiutisi.

«Kallis NASA. Teame, et saadate kosmosesse ja Rahvusvahelisse Kosmosejaama mõnikord väga kummalisi objekte, et kuskil seal kosmosesügavuses olijad saaksid elust Maal ülevaate.Kuid te olete unustanud «rohelisi mehikesi» informeerimast, et Maal kasutatakse kondoome.  Me kül ei tea, millised tulnukate seksiorganid välja näevad, kuid oletada võib, et ka nemad vajavad kondoome, eriti veel siis kui nad Maad külastavad ja siin mõne kaaslase leiavad,» teatasid Rootsi esindajad NASAle saadetud kirjas.

Rootslased loodavad, et nende video aitab kaasa Maal turvaseksi harrastamisele.

«Kondoomid kaitsevad nii tulnukate kui maalaste tervist ja seega tuleks kosmoseavaruses elavatele olenditele kondoome tutvustada. Kondoomid kaitsevad suguhaiguste eest ja takistavad laste saamist siis, kui neid veel ei soovita,» jätkus kiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles