Saudi printsess nõudis, et sisekujundaja ta jalgu suudleks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saudi printsess Ameera al-Taweel
Saudi printsess Ameera al-Taweel Foto: SCANPIX

Prantsuse meedia teatel nõudis Pariisis luksuskorteris elav Saudi Araabia printsess Ameera al-Taweel, et sisekujundaja ta jalgu suudleks, kuid kuna ta seda ei teinud, siis andis ta ihukaitsjale käsu see «koer» tappa.

Prantsusmaal on juba mõnda aega olnud probleeme Pärsia lahe rikastest naftariikidest pärit isikutega, kes mõnitavad, alandavad ja kiusavad neid teenindavaid isikuid, edastab The sun.

Sisekujundaja külastas Triumfikaare lähedal avenüü Fochil asuvas korteris elavat miljardäri, et aidata tal uut sisekujundust leida ja mõningaid sisekujundustöid teha.

Kuid kui printsess nägi, et mees teeb tema luksuskorteris oma nutitelefoniga pilte, mis on dekoraatoritöö juures tavapärane, süüdistas ta teda tema järgi luuramises ja meediaga koostöö tegemises.

Naine olevat kutsunud ihukaitsjad, kes mehe läbi peksid. Pärast seda seoti mehe käed ja jalad kinni ning printsess nõudis, et sisekujundaja ta jalgu suudleks.

«Te peaksite selle «koera» tapma, ta ei vääri elu,» olevat printsess öelnud ihukaitsjatele.  

Prantuse meedia teatel kestis juhtum neli tundi, lõpuks lubati läbipekstud sisekujundal lahkuda ja öeldi, et ta enam seal oma nägu ei näitaks.

Sisekujundaja teatas juhtunust politseile, näidates ta kehal olevaid vigastusi ning nõudis, et politsei ta töövahendid printsessi korterist ära tooks.

Politsei ei pruugi aga juhtumit uurima hakata, sest Prantsusmaal koheldakse Saudi Araabia kuningapere liikmeid kui kõrgema klassi kodanikke ja nad on rahaga kinni maksnud nii mõnegi politseiniku ja prokuröri.

Paljudel jõukatel saudiaraablastel on Prantsusmaal kinnisvara ja erandkorras tohivad Saudi Araabia kodanike turvamehed kanda relvi, samas kui prantslastest turvamehed seda teha ei tohi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles