Silikoonisüste tuharatesse saanud naine suri

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silikoonisüste tuharatesse saanud naine suri
Silikoonisüste tuharatesse saanud naine suri Foto: SCANPIX

USA Philadelphia politsei uurib surmajuhtumit, milles noor inglanna suri pärast silikooni tuharatesse süstimist.

20-aastane naine ja ta kolm kaaslast saabusid Londonist ning majutasid end Philadelphia lennujaama lähedasse Hampton Inn hotelli, kirjutab Yahoo News.

Inglanna lasi Philadelphias enda tuharaid silikooniga suurendada. Pärast protseduuri naise tervis halvenes kiiresti ning ta viidi haiglasse. Arstid ta elu päästa ei suutnud.

Politsei otsib isikuid, kes internetis istmikku suurendamise protseduuri pakkusid.

«Veel pole teada, kas tegemist oli ebaseadusliku või seadusliku protseduuriga. Juhtumi uurimine jätkub,» lausus politsei esindaja John Walker.

USAs kasutatakse vedelat silikooni iluprotseduurides sagedasti, kuid ametlikult on see keelatud.

Möödunud aastal arreteeris politsei New Yorgis ebaseaduslikke vedela silikooni süste pakkunud naise. Whalesa Castillo küsisi ühe süstimise eest 1000 dollarit. Samuti hoiatas ta patsiente, et nad probleemide tekkides arsti juurde ei pöörduks, kuna tegemist on illegaalse iluprotseduuriga.

2009. aastal suri endine Miss Argentina Solange Magnano, kes lasi endale samuti silikooni istmikku süstida. See silikoon jõudis ta kopsudesse ja ajju ning tappis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles