Brad Pitt lasi teha uriinitesti, kuna teda kahtlustatakse pojavastases vägivallas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt
Brad Pitt Foto: SCANPIX

Staarnäitleja Brad Pitt ja ta naine Angelina Jolie lahutavad ning selle tõttu on perekond kõrgendatud tähelepanu all.  

52-aastane Pitt lasi vabatahtlikult teha uriinitesti, kuna teda kahtlustatakse narkootikumide tarbimises ja alkoholismis ning poeg Maddoxi vastu suunatud vägivallas, edastab People.

USA kõmuväljaanded kirjutasid, et Pitt oli 14. septembril lennureisil joobes ja ründas 15-aastast Maddoxit. Juhtum jõudis USA lastekaitsjate kõrvu ja nad alustasid uurimist, kas see võis nii olla.

Jolie teatel oli Pitt  nende eralennukis purjus, ta karjus poja peale ja lõi teda mitu korda. Pere lendas siis Prantsusmaalt Los Angelesse ning tankimispeatus tehti Minnesotas.

Uriinitesti tulemusi ei paljastatud ja selle tõttu ei ole teada, kas Pitt võis tarbida narkootikume või alkoholi.

Pitt oli valmis vabatahtlikult uriinitesti tegema, kuna tema sõnul ei ole tal midagi varjata ja ta ei tarbi kahjulikke aineid.

Brad Pitti lähikonda kuuluva allika teatel tekkis staaril ja ta pojal sõnavahetus, kuid asi ei muutunud vägivaldseks.

Pittil ja Joliel on kuus last: 15-aastane Maddox, 12-aastane Pax, 11-aastane Zahara, 10-aastane Shiloh ja kaheksa-aastased kaksikud Knox ja Vivienne.

Angelina Jolie andis lahutuse Los Angeleses sisse 19. septembril teatades, et temal ja ta abikaasal on ületamatuid erimeelsusi ja ta teeb seda laste heaolu huvides.

Pitt ja Jolie abiellusid kaks aastat tagasi Prantsusmaal Chateau Miravalis, neist sai paar filmi «Mr. And Mrs. Smith» võtteplatsil 2004. aastal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles