Uus «imemees» MacGyver võeti leigelt vastu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus MacGyver Lucas Till
Uus MacGyver Lucas Till Foto: SCANPIX

Kunagine menusari humanistist kõigeoskajast salaagendist MacGyverist sai uusversiooni, mis võeti USAs üsna leigelt vastu ja oli ka neid, kes peavad seda läbikukkunuks.

1980. keskpaiga ja 1990. aastate alguse menusarjas «MacGyver» mängis peategelast Angus MacGyverit Richard Dean Anderson, uues samanimelises sarjas 26-aastane Lucas Till, edastab foxnews.com. 

MacGyver suutis raskesse olukorda sattudes kasutada relvade ja kaitsevahenditena käepärast olnud tarbeesmeid ja laskemoona. Näiteks pääses ta plindrist närimiskummi ja piksilma abil, teisel korral aga kasutas kummikindaid ja hõõglampi.

Vaatajatele meeldis MacGyverit kehastanud Richard Dean Andersoni seksikas soeng, mida paljud mehed tema eeskujul kandma hakkasid.

USA telekanali CBS eetris olevas uues «MacGyveri» seriaalis ei näe Andersoni, kuid näeb Andersoni kunagist soengut, mida kannab ka ka uus peaosatäitjaTill.

USA Today kriitika kohaselt on uut MacGyverit liiga vähe näha iseseisvalt tegutsemas, kuna ta peab oma tegevust koordineerima Impossible tiimiga.

Lisaks olevat uus MacGyver liiga puhas, klantspildilik ja sarjast puudub algupärane seikluslikkus.

CBSi teatel vaatas avaosa 11 miljonit vaatajat, mis olevat korralik vaatajate hulk. Enamik jäi sarja pilootosa ja tegelastega rahule, kuid mitte tunnusmuusikaga, mis ei ole algupärane.

Originaalsarja toodeti seitse hooaega aastatel 1985 – 1992.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles