Fossettil oli soov surra?

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Fossetti väikelennuki number
Steve Fossetti väikelennuki number Foto: Reuters / Scanpix

Aasta eest Californias Sierra Nevada mägedes lennuõnnetuses hukkunud miljonärist seiklejal Steve Fossettil võis talle lähedalseisva isiku sõnul olla alateadlik surmasoov.

60-aastane kirjanik ja lavastaja Will Hasley väitis, et 63-aastane Fossett kaotas eluisu abielus tekkinud pingete ja rahaliste murede tõttu, kirjutas Daily Mail.

«Ma ei ütle, et Steve otsustas tol päeval enesetappu sooritada. Usun, et ta läks lennukiga oma elu üle järele mõtlema. Ta ei läinud kindlasti kiirusrekordi püstitamiseks vajalikku tasast maad otsima,» rääkis Hasley.

«Arvan, et Steve'i tõmbas sinna lendama alateadlik surmasoov. Ta uskus, et tal oli aeg minna,» väitis kirjanik.

Hasley sõnul soovis Fossetti naine Peggy, et mees oleks rohkem kodus ning lõpetaks eluga riskimise. Lisaks võis seikleja olla rahalistes raskustes ning teda muserdas, et oli sunnitud enda reisidele sponsoreid otsima.

Peggy Fossetti advokaadi sõnul oli Steve'i rahaline seis kadumise hetkel kindel. Peggy lükkas ümber ajakirjanduses ringelnud spekulatsioonid, nagu oleks Steve enne kadumist kindlustanud oma elu 25 miljoni naela (üle poole miljardi krooni) eest.

Fossetti õde Linda Dansby kinnitas väljaandele, et ei usu Fossetti enesetappu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles