Galerii: Oscari nominendid kogunesid lõunasöögile

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle 100 Oscari nominentide lõunasöögil osalenu kogunes ühisfotole
Üle 100 Oscari nominentide lõunasöögil osalenu kogunes ühisfotole Foto: SCANPIX

Eile toimus Californias Los Angeleses ameerika filmiakadeemia auhindade Oscarite nominentide ühine lõuna.

Kutsutute seas olid kohal näiteks «The Social Network» staar Jesse Eisenberg, «The Fighter» näitleja Melissa Leo ja «The Kids Are All Right» näitleja Mark Ruffalo, kirjutab Reuters.

Kuid lõunasöögil osalesid ka varasemate aastate Oscari võitjad ja nüüd uuesti kandideerivad Nicole Kidman, Javier Bardem, Jeff Bridges ja Geoffrey Rush. Samuti ka varasemate aastate ja nüüdsed nominendid  Annette Bening, Colin Firth ja Natalie Portman ning uustulnukad Jennfer Lawrence ja Hailee Steinfeld.

Parima meesnäitleja Oscarile kandideeriv Eisenberg sõnas ajakirjanikele, et lõuna, mille järel tuleb 27. veebruaril Oscarite jagamine, meenutab talle ta teismeliseaega.

«Olen juudi perekonnast ja käisin täiskasvanuks saamise pidudel bar mitzvah`idel peaaegu igal nädalavahetusel, sellel üritusel tekkis mul sama tunne. Panna ülikond selga ja minna kohtuma suure hulga juutidega,» lausus Eisenberg.

Melissa Leo, kes kandideerib parima naiskõrvalosatäitja Oscarile, ütles, et püüab Oscarite-eelsel kiirel ajal end hea tervise juures hoida suure koguse vee joomise ja vitamiinidega. Ta lisas, et sellised Hollywoodi üritused tõstavad adrenaliini kõrgele.

Esimest korda Oscarile kandideeriv Mark Ruffalo  sõnas, et talle tuli nominatsioon üllatusena, kuna selles filmis on peaosalised sellised staarid nagu Annette Bening ja Julianne Moore.

14-aastaselt Oscarile kandideeriv Hailee Steinfeld sõnas, et varasematel aastatel vaatas ta Oscarite jagamist vaid selle pärast, et näha, mida staarid seljas kannavad.

Filmiga «Rabbit Hole» Oscarile nominendiks olev Nicole Kidman sõnas, et ta tütar on moe suhtes tema parim nõuandja ja kriitik.

Enamik staare arvas, et sellel aastal on Oscari-gala põhitegijaks film «King´s Speech» ja Colin Firth. Firth kehastab praeguse Briti kuninganna Elizabeth II isa, kuningas George VI, kes kogeles ja kuidas ta sellest üle sai.

Oscari nominentide lõunal olid kohal ka gala õhtujuhid James Franco ja Anne Hathaway.

Oscari nominentidele pakuti näiteks Kagu-Aasia stiilis vürtsikat loomaliha avokaadovahuga, Alaska lõhet, sidruni-mustikakooke ja vaarikasorbetti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles