Lauljast pagariks ehk Hanna Ild pakub tööd!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leivavormid tuleb korralikult ära õlitada. Pildil pagarikoja omanik Hanna Ild.
Leivavormid tuleb korralikult ära õlitada. Pildil pagarikoja omanik Hanna Ild. Foto: Mihkel Maripuu

Juba mõnda aega on muusik, laulja ja laulukirjutaja Hanna Ild toimetanud pigem pliidi kui klaveri taga. Nüüd on naisel plaatide asemel ahjust tulemas kuumad leivad ja pirukad.

Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Suvel avas Hanna Sauel ka oma kohviku ning pole imestada, kui järjekord on juba hommikul ukse taga ning tuleb tiimi suurendada.

Kui sa tunned, et oled kohusetundlik, täpne, sul on oskus märgata ja meeskonnas töötada, siis ootab Hanna sind enda juurde!

«Sügis on saabunud. Puhkuste aeg ja suvekodude toimetused ühelepoole saanud ning elu läheb tavapärasesse ja tempokasse rütmi. Nii ka meil, pagarikojas. Töid ja tegevusi on palju ning kasvava mahuga seoses otsime oma väikesesse pagariperre uusi liikmeid,» kirjutab Hanna oma Facebookis.

«Mis siis on kõige tähtsam? Soov ja tahe. Soov teha südamega ning tahe teha seda hästi. Kohusetunne, täpsus, oskus märgata ja meeskonnana töötada. Rõõmsameelsus ja avatud suhtlemine ning loomulikult kirg ja armastus toidu ning selle valmistamise vastu,» lisab Hanna, nentides, et eelnev töökogemus ei ole nii oluline kui soov õppida, omandada, kaasa lüüa ja olenemata väsimusest tunda, et oli äge päev, tahaks veel.

«Meie pagarikojas on mitmesuguseid töid. Teeme käsitööleiba ja värskeid saiakesi, kooke ja küpsiseid. Pakime ja saadame teele, kirjutame ja kaunistame. Suhtleme oma armsate klientidega ning teeme neljakäpalistele külalistele pai. Kui Sa tunned, et soovid meie pagarielus kaasa lüüa, kasvõi osalise koormusega – anna endast kindlasti märku! Kirjuta vabas vormis või pane teele oma CV aadressile – laulevpagar@gmail.com

Loodetavasti leiab Hanna endale töökad käed juba õige pea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles