Maailma raskeim mees abiellub

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Uribe
Manuel Uribe Foto: AFP / Scanpix
Mullu maailma kõige ülekaalulisema inimesena rekorditeraamatusse kantud mehhiklane Manuel Uribe, kel õnnestus hiljuti oma kehakaalu poole võrra vähendada, teatas sel nädalal, et võtab naise.

2007. aastal kanti toona 590 kilogrammi kaalunud Uribe Guinnessi rekorditeraamatusse kui maailma kõige paksem inimene, vahendab Thenewsvault.

Ilmselt pani ebatervislik rekord Uribe mõtlema, kuna tänavu veebruaris teatas mees, kelle päevad mööduvad voodis lamades, et tal on õnnestunud oma kehakaalu 230 kilogrammini vähendada.

«Laulatus saab olema suur ja uhke, aga madala kalorsusega menüüga,» sõnas 43-aastane Uribe pulmaplaane kommenteerides. Tema kaasaks saab Claudia-nimeline lesknaine, kellega ta kaks aastat kihlatud on olnud. Pulmad toimuvad oktoobri lõpus Mehhikos Monterreys.

Uskumatult ülekaalulise mehe pulmade vastu tunnevad huvi ka mitmed meediakanalid ning kohaliku võimu esindajad, kes toetavad pulmapidu 400 külalisele mõeldud tordiga.

Uribe tänas AFPle antud intervjuus jumalat «imede eest, mis ta kinkis enesetapu äärel olnud mehele, kes teab nüüd, mis on armastus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles