Kes tegi lemberäpparist agromehe? Räppar reket taaskord solvunud ning pühib rahatähtedega pisaraid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar reket pühib sularahaga pisaraid
Räppar reket pühib sularahaga pisaraid Foto: Ekraanitõmmis Snapchatist

Muutused on head, kuid kas alati? Hiljutised sündmused sotsiaalmeedias on tekitanud Elu24 toimetuses küsimuse: kas oleme tunnistajaks lemberäppar reketi teekonnal muutumas Eesti keskmiseks agromeheks?

Viimastel nädalatel on varem romantilise lemberäpparina tuntud reket ennast sotsiaalmeedias hoopis teisest küljest näidanud. Hiljuti kirjutasime sellest, kuidas reket stand-up koomik Kaarel Nõmmiku kaabunalja peale solvus ja sõna võttis ning siis kõiki küberkiusajaid isiklikult klobima lubas hakata. Loe sellest juhtumist täpsemalt SIIT! Mitte just see eeskuju, mida staarid tavaliselt näidata püüavad...

Nüüd on reket taaskord solvunud. Nimelt ühe neiu peale, kes andis Twitteris märku, et talle Kõik Boyzi uues loos 2Kõik kohe üldse reketi salm ei meeldi. Räppar ei suutnud aga seegi kord kriitikast mööda vaadata ja postitas selle enda Facebooki seinale lisades ebaviisaka kommentaari (fotol kollasega esile tõstetud): «That feeling when üks kübaraga titt jälle haugub. smh.». Taaskord reket, mitte päris see eeskuju...

Foto: Ekraanitõmmis Facebookist / reket

Kommentaarides annab endast märku aga reketi tüdruksõber, moelooja Roberta Einer, kes oma kallima sõnavõttu heaks kiidab (märgitud fotol punasega).

Samuti jagas reket Instagramis oma fännidega videot, kus uhkelt rahatähtedega silmi pühib ning millele juurde lisas: «Kui keegi teeb internetis su karjääri üle nalja :( :(».

Foto: Ekraanitõmmis Snapchatist

Teatavasti on ju just naised need, kes on võimalised mehi kõige rohkem muutma. Võta siis näpust, kes on süüdi?

Ja armas reket, tuletame sulle meelde, et kõikide staaride üle tehakse internetis nalja, päriselt. Kui sa ise välja ei tee, siis ilmselt ei tee teised ka! :)

Reket: "Need 2 postitust ei ole omavahel kuidagi seotud ning Twitteri postituse kommentaari all pidasin silmas iseennast. Olen endiselt see sama reket, midagi pole muutunud. Antud olukorra on tekitanud lihtsalt see, et inimesed on minust valesti aru saanud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles