Red Bull King of the Rock võitjaks krooniti Serblane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Bull King of the Rock võitjaks krooniti Serblane
Red Bull King of the Rock võitjaks krooniti Serblane Foto: Red Bull

Laupäeval, 17. septembril, toimus Serbia pealinnas Belgradis Red Bull King of the Rock ülemaailmne finaalvõistlus. Võistlustulle astus Kalemegdani kindluses 3000 pealtvaataja ees 32 mängijat 21 riigist. Tasavägise finaali skooriks sai 14:12 ning võitjaks osutus Stefan Kojić, alistades Leedu mängija Karolis Sarukase. Kolmandaks mängis end Venemaalt pärit Alexander Zakharov.

Foto: Red Bull

Eesti eest astus Belgradis üles Kiur Akenpärg, kelle esimeseks vastaseks sai loositahtel kolmanda koha omanik Alexander Zakharov. Viis minutit kestnud mängu jooksul suutis Akenpärg saavutada juhtiva positsiooni, kuid lõpu eel pidi alla vanduma vastase mitmele kolmepunkti viskele.

Foto: Red Bull

«Mäng oli eeldatult raske. Nii 30 kraadine palavus kui ka tugev ja minust pikem vastane mängisid suurt rolli mängu käekäigus.» kommenteeris Akenpärg peale mängu ning lisas, et kindlasti sai maailma parimate tänavakorpalluritega mängimisest ja treenimisest hea kogemuse.

Red Bull King of the Rock on esimene ja ainus rahvusvaheline üks ühele mängitav tänavakorvpalli turniir, kus heitlusesse astutakse unikaalsetes asukohtades üle maailma. Eestis toimus võistlus tänavu esimest korda ning kokku osales Tallinna, Tartu ja Pärnu kvalifikatsioonides üle 100 kossuhuvilise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles