Restoranil keelati alastivõtmise eest tasuta einete jagamine

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grillitud võileib. Pilt on illustratiivne.
Grillitud võileib. Pilt on illustratiivne. Foto: Santa Maria.

USA restoran, mis pakkus end alasti võtnud ja seejärel kohalikku järve jooksnud külastajatele tasuta võileiba, pidi linnaisade otsuse tõttu veidrast traditsioonist loobuma.

Maine’i osariigis Greenville’i linnas asuva söögikoha omanik Leigh Turner pakkus külastajatele, kes söendasid end alasti võtta ja seejärel kohalikku Mooseheadi järve sumada, tasuta võileiba, vahendab Digitalspy.

Kohalikud esitasid alasti ringijooksjate kohta aga mitmeid kaebusi ning praegu ootavad kolm söögikoha klienti kohtuprotsessi, kus võetakse vaatluse alla nende ebasünnis käitumine.

Greenville’i linnavalitsus otsustas restorani klientide enesepaljastamise lõpetada, tühistades söögikoha alkoholimüügiloa, mis pidi taas kehtima hakkama alles siis, kui alastivõtjatele võileibade jagamine lõpetatakse.

Seepeale otsutas restorani omanik Leigh Turner soodustuse kaotada.

Linnavalitsuse esindaja John Simko sõnas teemat kommenteerides, et võimude sekkumine oli vajalik, kuna söögikoht asub avalikus kohas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles