Talvematk viib Võsult Oandule

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igal aastal toimub Oandu-Võsu talvematk.
Igal aastal toimub Oandu-Võsu talvematk. Foto: Eva Klaas

19. veebruaril korraldavad RMK ja Võsu Vabatahtlik Tuletõrjeühing traditsioonilise talvematka Võsu-Oandu matkarajal.

Kui varasematel aastatel on alustatud teekonda Oandult, siis tänavu asutakse teele Võsu spordihoone juurest kell 11.

Talvine matkapäev on mõeldud nii suusatajatele kui jalgsi liikujatele. Suusatajad sõidavad künk­likul Võsu-Oandu matkarajal.Jalgsiretk kulgeb marsruudil Võsu-Koljaku-Esku-Oandu. Suusamatka pikkuseks on 10,6 ja jalgsimatka pikkuseks 9,5 kilomeetrit.

Algusega kell 11.30 on võimalik osaleda kolme kilomeetri pikkusel juhendajaga metsaretkel Oandul.

Matkajad saavad kell 11-15 külastada RMK Oandu looduskeskust , vaadata loodusfilme ning uudistada sealseid väljapanekuid. Samuti pakutakse kõigile tasuta suppi ja teed.

Traditsiooniline kohalik suusabuss väljub Võsu bussijaama juurest kell 10 marsruudil Vergi teerist– Vergi- Altja - Oandu – Sagadi pood – Palmse - Sagadi teerist- Võsu Spordihoone.

Lahemaa rahvuspargi 40. juubeli puhul viib terve tänavuse aasta jooksul tasuta metsabuss Rakverest huvilisi Lahemaal toimuvatele RMK loodusüritustele. Võsu-Oandu talvematkale väljub metsabuss Rakverest Aqua keskuse juurest parklast kell 10.

Lisainformatsiooni ürituse kohta ning Rakverest väljuvale bussile kohti saab broneerida internetis www.rmk.ee/loodusegakoos või telefonil 6767010.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles