Tsirkuseärimees Lauri Viikna pakub end presidendiks!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hennessy suur uusaastakontsert Estonias.
Lauri Viikna koos kaasaga
Hennessy suur uusaastakontsert Estonias. Lauri Viikna koos kaasaga Foto: Viktor Burkivski

Restorani- ja tsirkuseärimees Lauri Viikna läks eile õhtul telekat vaadates keema. «Uskumatu ajupesu ETV-s. Seoses pensionidega tulevikus tõdeti kokkuvõtvalt, et Eesti inimestel on valida, kas töötada 70-75 aastani või lasta sisse 10000 migranti aastas, et need siis meie eest tööd teeksid ja makse maksaksid.»

Hennessy suur uusaastakontsert Estonias. Lauri Viikna koos lapseootel kaasaga 
Hennessy suur uusaastakontsert Estonias. Lauri Viikna koos lapseootel kaasaga Foto: Viktor Burkivski

Mees kirjutas emotsioonipostituse oma Facebooki kontol, kus nendib, et vanurite töölesundimine ja pagulaste sissetoomine ei lahenda Eesti rahva kestma jäämise probleemi.

«Probleemi põhjused on ju ilmsed aga nende likvideerimisest ei räägi keegi. Mida on tehtud töökäte väljarändamise ja iibe langemise peatamiseks? Miks ei võiks parandada ettevõtluskeskkonda ja hoida Maksuametit veidi tagasi, et inimesed pigem looks väärtusi Eestis, mitte mujal?» küsib mees.

«Kui küsida tänapäeva noorte käest, et millal ja mitu last nad planeerivad, siis nad pigem lükkavad lapsesaamise kaugele tulevikku, sest ellujäämiseks tuleb ju tööl käia ja määratud 55€ lapsetoetusega kuus saab poest ainult ühe paari papusid. Selle asemel, et investeerida pagulastesse tuleks tõsta lastetoetusi nii, et ema kojujäämisega ei langeks pere sissetulek vaid tõuseks! Kui noored pered jätavad lastesaamise tulevikku, siis ega nad ka üle ühe lapse kahepeale ei planeeri. Kust seda rahvast siis peaks juurde tulema?!»

Lõpetuseks teeb ta üleskutse järgmistel valimistel valijatele, et nood valiksid neid inimesi, kes seisavad perede ja inimväärse töökeskkonna eest, et meil oleks Eesti rahvast kellele senini tehtud töö edasi pärandada. «Muidugi võite ka minu presidendiks valida!»

Kuidas tundub Viikna koos oma kauni kaasaga presidendipaarina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles