Kuumad kaadrid! Xplosioni tantsutüdrukud ja poksijad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xplosion Saku suurhallis.
Xplosion Saku suurhallis. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

21. oktoobril toimuval Xplosion Fight Series võitlusõhtul hakkab saama kõva möllu, sest korraldajad on kutsunud rahvast lõbustama kuumad TTÜ tantsutüdrukud ning trupi saltopoisid, kes pakuvad väga meeleolukat ja akrobaatilist vaatemängu.

Xplosion toob seekordse võitlusõhtu raames publiku ette mitu erinevat maiuspala - MTGP maailmameistri tiitlimatši, kus poksiringis astuvad vastamisi Taimaalt pärit Deo Phetsangkhat ning Suurbritanniat esindav ja valitsev meister Charlie Peters. Peter on väga märkimisväärne kuju, kes oma hiljutise matšiga legendaarse taipoksija Saenchai vastu kirjutas end vaieldamatult maailma parimate taipoksijate sekka.

Lisaks toimub neljamehe turniir Road to Marbella 2017, kust võtavad osa poksijad Marokost, Hollandist ning varasemad rivaalid Leedu parim kickpoksija Tadas Jonkus ning Eesti parim Mirkko Moisar. Turniiri võitja pääseb otse võistlema Xplosioni 11. võitlusõhtule Hispaaniasse Marbellasse XFS maailmameistritiitli nimel. Lisaks on kavas mitmed XFS reeglite kohased supermatšid ja MMA matšid, kus poksiringi astuvad kohalikest suurnimedest Manzolo, Rustamov ja Themas.

Kuidas Xplosionil üles astuvad võitlejad ja tantsutüdrukud eelseisvaks võitlusõhtuks ettevalmistusi teevad vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles