Sandra Jõgeva Urmas Eero Liivile armu ei anna: visake see kiilaspäine olevus oma sõbralistist välja! (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmetahuline Sandra Jõgeva
Mitmetahuline Sandra Jõgeva Foto: Jaak Kikas

Kunstnik Sandra Jõgeva andis sotsiaalmeedias oma hinnangu ebameeldivale intsidendile, mis juhtus Rasmus Rändvee pruudi ja telemees Urmas Eero Liivi vahel.

Rändvee kirjutas TV3 peol juhtunud intsidenti nõnda: «Möödudes käsikäes oma elukaaslasega eesti austatud filmirežissöörist, otsustas Urmas Eero Liiv, et parim viis kuidas käituda, on haarata kahe käega jõuliselt kinni minu elukaaslasest ning suudelda teda vägisi, kui ta proovis Urmase haardest vabaneda. Tegemist ei olnud sõbraliku musi, põsemusi, nalja või millegi taolisega - tegemist oli pea kolmkümmend aastat noorema naise vägivaldse ahistamisega.»

Paar tundi hiljem teatas Rasmus, et Liiv on saatnud endapoolsed vabandused ja põhjendused, et väidetavalt oli süüdi alkohol ja «mingeid tagamõtteid ei olnud».

Kunstnik Sandra Jõgeva arvas aga, et Liiv väärib sotsiaalmeedia kõige karmimat karistust.

«Kutsun üles televaatajaid enda sõbralistist välja viskama seda kiilaspäist olevust,» soovitab ta Facebookis kõnealust uudist kommenteerides.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles