Vennad Moisarid näitasid King of Kingsil klassi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 17. septembril toimus Tallinnas mainekas võitlusspordiüritus King of Kings. Võistlus sai avapaugu Saku suurhallis kell 20.00. Teiste seas tegi jõuproovist ülekande ka Eurosport.

Foto: Erlend Štaub

Eesti võitlejatest astusid ringi Andra Aho, Markko Moisar, Mirkko Moisar, Ahti Pikkur, Iljas Rustamov, Roman Zõbin, Marat Mirzabalajev ja Nikita Štšerbakov.

Foto: Erlend Štaub

Tiitlimatš King of Kings maailmameistri vööle kaalus kuni 77 kg peeti siinse ässa Roman Zõbini ja Moldova võitleja Sergei Morari vahel. Vöö viis koju Moldova võitleja. 

Head minekut näitasid ka eestlastest vennad Moisarid - Mirkko ja Markko. Mirkko Moisar alistas kohtunike häältega Vitali Matei (Moldova)

KING OF KINGS! Markko Moisar 
KING OF KINGS! Markko Moisar Foto: Rasmus Kooskora

Noorem vend Markko Moisar oli kuni 65 kg kaaluvate meeste seas parim nelja mehe osavõtul toimunud turniiril. Sellega teenis ta endale õiguse osaleda tiitlimatšil.

Mirkko Moisar (paremal)
Mirkko Moisar (paremal) Foto: Erik Prozes

Vanem Moisar alistas esmalt kohtunike häältega poolaka Lukasz Leczycki. Seejärel tuli tal heidelda Hollandi esindaja Mansour Yaqubiga ning taas oli aktiivselt võidelnud Moisar parem kohtunike häältega.

Seega vendadele Moisaritele kolmest matšist kolm võitu ning 23-aastane Markko Moisar saab nüüd järgnevalt osaleda ka tiitlimatšis.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles