«Tähed muusikas» lõõritasid tantsustaarid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Sander saates «Tähed muusikas»
Mart Sander saates «Tähed muusikas» Foto: Kanal 2

Seekordses Mart Sanderi juhitud Kanal 2 saates «Tähed muusikas» arvasid laule ära saates «Tantsud tähtedega» osalenud staarid.

Tomi Rahula võiskonnas olid Koit Toome ja Ingrid Tähismaa ning Antti Kammiste tiimis Reet Linna ja Kelli Uustani.

Esimene punkt läks Tomi võistkonnale, sest nad arvasid ära, et lauluks on Ingrid Tähismaa versioon laulust «Can't Take My Eyes Off You».

Esimeseks küsimuseks oli: kui pikalt oli saate «Come Dancing» esimene tsükkel BBC eetris? Ingrid teadis, et saade alustas 1949. aastal ja oli seega eetris pool sajandit.
Teise loo, milleks oli «Killing Me Softly», esitas Kelli.

Ingrid ja Kelli esitasid Marilyn Monroe loo «I Wanna Be Loved By You» ja kuigi see polnud õige laul, andis saatejuht mõlemale võistkonnale kuuma esituse eest ühe punkti. Kolmandaks looks oli hoopis «How Deep Is Your Love» ja selle esitas Koit.

Nüüd tahtis Mart teada, umbes mitmes riigis on eetris saade «Tantsud tähtedega». Punkti sai Tomi meeskond, sest Koit arvas ära, et vastuseks on 30.
Järgmise loo arvas ära Reet.

Siis küsis hääl publikust, kes moodustas koos George Michaeliga popduo Wham!. Selle punkti sai endale saatejuht, sest keegi teine ei teadnud, et see mees on Andrew Ridgeley.

Viimaseks looks oli «Oled mulle kõik» ning selle kandis ette Reet. Viimases küsimuses sooviti teada, millises riigis on kõige vanem «Tantsud tähtedega» saatejuht. Reet teadis, et selleks on Suurbritannia, kus showd juhib 80-aastane telelegend Bruce Forsyth.

Introvoorus kõlas hoogne «Sinu valinud ma» ning saade lõppes viigiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles