Robert Redford kaitses Tom Cruise'i

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Redford
Robert Redford Foto: AFP / Scanpix

Ameerika filmimees Robert Redford kaitses Tom Cruise’i, öeldes, et Hollywoodi näitleja käitumine võtteplatsil oli igati normaalne.

Nimelt ignoreeris Cruise igasuguseid lugusid meedias, mis naeruvääristasid tema diivanil hüppamist telesaates «Oprah», avaldades ekstaatiliselt armastust tollasele kihlatule Katie Holmsile ning kinnitades oma pühendumust saientoloogiale, vahendab Contactmusic.

Redford leidis hoopis, et mees ei ole kaugeltki selline nagu ta avalikkuses välja paistab. Redford ütles intervjuus ajakirjale Playboy, et Tom on andekas näitleja ning võtteplatsil on inimesed tema suhtes positiivselt meelestatud.

«Ma ei pööranud kuulujuttudele tähelepanu, ma ei tee seda kunagi. Minu jaoks on oluline isiklik kogemus selle inimesega. Ja ma ei pannud filmi «Lions For Lambs» võtete ajal tähele mingitki häirivat käitumist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles