Elu24 video! Kuidas reageeriks Genka sellele, kui ta oma laps teataks, et tahab maailmakuulsaks YouTuberiks saada?

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Youtuberite gala
Youtuberite gala Foto: Viktor Burkivski

Neljapäeva, 15.septembril selgitati välja Kosmos IMAX kinos «Otsime Eesti parimat YouTuberit» konkursi võitjaid. Noortele netistaaridele pidas motivatsioonikõne ka räppar Genka, kodanikunimega Henry Kõrvits, kellega ka Elu24 vestelda sai.

Henry Kõrvits ise on ka vaikselt YouTuberite tegemistel silma peal hoidnud: "Jälgin rohkem spetsialiseerunud YouTuberite kanaleid info saamiseks," rääkis mees, et elustiili asju ta väga ei jälgi.

Tuntud räppar andis noortele sisuloome teemal ka nõu: "Kui on mingi kindel temaatika, probleemi püstitus, siis kui sa ARVAD, et sa sellest tead, see tähendab, et tegelikult ei tea sellest midagi. Kui arvamust avaldada, peaks teemasse süvenema, lugema erinevaid allikaid, poolte arvamusi. Tänapäeval on arvamuste avaldamisi nii palju ja kõik puusa pealt," rääkis mees, et noored võiks tänapäeval teha rohkem ettevalmistust, et pärast ka endal oleks parem minevikku vaadata.

Genka on ka ise omal ajal loonud nii ühe hiti "Rahvused on surnud", enne mida oleks võinud ehk rohkem eeltööd teha ja süveneda.

Youtuberite gala
Youtuberite gala Foto: Viktor Burkivski

Kuidas reageeriks Genka sellele, kui ta oma laps teataks, et tahab maailmakuulsaks YouTuberiks saada?

"Mul on see kogemus olnud. Mu abikaasa poeg oli 13-14, kui ta ütles, et hakkab YouTuberiks. Meil oli päris pikk jutuajamine, kus seletasime täpselt ära, miks see ei ole hea idee, et tema seda tegema hakkab," rääkis Genka, et pool aastat hiljem tuli selle eest ka tänu, kuigi alguses poiss täpselt aru ei saanud, millest täpselt räägiti. "YouTube'imine on äge, aga tema jaoks see lihtsalt ei sobinud."

Vaata videost, kuidas läheb räpparite projektil KÕIK BOYZ, mida saab laupäeval näha ööklubi Hollywood laval!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles