Swedbank pärjas Eesti parimaid YouTubereid

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Žürii lemmik oli Jennifer Nimmerfeldt.
Žürii lemmik oli Jennifer Nimmerfeldt. Foto: swedbank

​Täna autasustati Kosmos IMAX kinos «Otsime Eesti parimat YouTuberit» konkursi võitjaid. Auhindasid jagati kolmes kategoorias – žürii lemmik, kes võitis 1000 eurot, kolm rahva lemmikut ja YouTuberite endi lemmik.

Konkursil osalemiseks tuli luua 0:30-1:30 kestev videoklipp, mille sisus käsitleti üht või mitut Swedbanki mobiilipanga funktsiooni. Võistlejate eesmärgiks oli koguda YouTube´i keskkonnas meeldimisi, teatas Swedbank.

Rahva lemmikuks sai Einar Kuusk, teine ja kolmas olid vastavalt Jennifer Nimmerfeldt ja KamenikProductions.

Žürii lemmik oli Jennifer Nimmerfeldt, kes võitis 1000-eurose auhinnaraha. Tema videot on vaadatud üle 70 000 korra. Videot näeb siit.

«Ma poleks tegelikult iial uskunud, et peapreemia võidan. Mõtlesin, et võin olla kandidaadiks rahva lemmiku valimisel, sest mul on palju jälgijaid, aga et žürii lemmik. Häid videosid oli väga palju ja konkurents oli tugev,» ütles Jennifer, kes plaanib võidusumma reisimisele kulutada. 

YouTuberite endi lemmikuks valiti Ice Bird Productions.

Tänane üritus oli eriline ka selle poolest, et kunagi varem pole Eestis nii palju YouTubereid ühe katuse all kokku tulnud.  «Tänasime selle üritusega Eesti YouTuberite kogukonda, kes on väga arvestatavad sisuloojad. Tänu neile oli ka meie kampaania niivõrd edukas,» avaldas Swedbanki sotsiaalmeedia juht Kristel Leif.

«Eesti parima YouTuberi» konkurss tehti, et tähistada Swedbanki mobiilipanga viiendat sünnipäeva, konkursile laekus 54 videot ja ühtekokku on neid vaadatud üle 400 000 korra. 

Kõiki videosid näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles