Kisub karmiks! Indrek Vaheoja avaldas koos Val Tvoariga rokkiva loo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2015, esimene poolfinaal, otsesaade. Indrek Vaheoja
Eesti Laul 2015, esimene poolfinaal, otsesaade. Indrek Vaheoja Foto: Erlend Štaub

Tarvo Valmi sooloprojekt Val Tvoar on teinud austusavalduse 20. sünnipäeva tähistavale ansamblile Loits ning välja andnud oma versiooni bändi loost «Suudelda neidu». Loos lööb vokaalidega kaasa Väike PRints ehk Indrek Vaheoja.

Vaheoja tõdeb, et kui temani jõudis info, et välja on kuulutatud Loitsu tribuut, ei olnud pikka mõtlemist, kas ja millise looga projektis kaasa lüüa: «See lugu on ehe näide sellest, kui oluline on sõna jõud. Kõik, mida sa ütled või lubad, võib ringiga sinu juurde tagasi tulla. Lisaks sellele on Loits ansambel, mille lugusid on varajasel ärkajal väga mõnus kaasa vilistada, et end algavaks tööpäevaks ette valmistada. «Suudelda neidu» pole siinkohal erand. Soovitan, eriti siniste esmaspäevade puhul!» 

«Suudelda neidu» pärineb algversioonis Loitsu plaadilt «Must album» ning kõlab ka koos paljude teiste muusikute austusavaldustega bändile plaadil «Trench art: A tribute to Loits», mis oktoobri alguses ilmub.

Val Tvoar on ansamblite Soul Thrower ja Pärl looja Tarvo Valmi värskeim muusikaline eneseväljendusvorm, mis varasemalt Me Myself and I nime all paljudele muusikasõpradele ilmselt tuttav. Bändi tegemistega saab kursis olla nende Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles