Ingvar Neumann: tegelikult on kodutööst puudu jäänud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingvar Neumann (22), BMX
Ingvar Neumann (22), BMX Foto: TPM

 

Postimees.ee küsimustele vastas Eesti trikirattur Ingvar Neumann.

 

Kuidas sõiduga rahule jäid?

Jäi puudu natukene, oleks võinud paremini minna. Kuna peaaegu olen terve, siis olen rahul. Kõik keskkond on uus, harjutustel on teised sõitjad ees, palju inimesi on korraga rajal. Ütleme nii, et tegelikult on kodutööst puudu jäänud. Ei ole piisavalt hästi harjutanud.

Kuidas sa võrdled eestlaste taset?

Mina arvan, et oleme täpselt keskel. Kui võtta tipud ja halvimad, siis eestlased jäävad sinna keskele kuhugi ehk siis tugevad harrastajad.

Mis eestlastel puudu jääb?

Tegelikult võimalustest jääbki puudu. Sõita sellistes kohtades nagu see park, seda me saama teha korra aastas ja sellest jääb väheseks. Vaikselt areneb see asi, et kerkib neid parke.

Kuidas pargiga rahul oled?

Super, tahaks endale aeda seda(muheleb).See park oleks see, kus saaks harjutada kõvasti.

Ka varasemad pargid on olnud head. Meil jääb puudu oskusi, et neid parke sõita. Alles paari aasta pärast tulevad oskused järgi. Eestlased on lapsekingades. Me ei tea, kuidas sõita ja kui kõrgele hüpata. See jääb alla keskmise tugevalt.

Publiku kohta mida ütled?

Super! Lahe, et karjuvad, aga teeb seest nõrgaks. Ei julge valesti teha midagi, et lähen kindlapeale. Põed, et su parimad sõbrad näitavad pärast näpuga, et sa ei teinud seda trikki ära, mis sul muidu korralikult välja tuleb. See tekitab raskusi trikkide sooritamisel.

Kas eestlastel on lootus pääseda finaali?

Mina ei pääse finaali, et kui see USA top 20 tuleb, siis ma langen kõvasti tahapoole. Hea kui Andres Lainevool ja Rasmus Paimre saavad finaali. Hoian pöialt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles