Dropkick Murhpys endine kitarrist Rick Barton esineb sel reedel ühes bändiga Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Continental
Continental Foto: Pressifoto

Sel reedel, 16. septembril astub Tallinnas, Kultuuriklubis Kelm lavalaudadele Bostonist pärit ehedat rokenrolli viljelev Continental, mida veab Dropkick Murphys asutajaliige ja kunagine kitarrist Rick Barton. Kollektiiv esitleb Euroopa tuuril enda värsket kauamängivat «Home on the Range».

Continental sai alguse kuus aastat tagasi, mil Rick Barton kutsus muusikust tolla 19-aastase poja Stepheni ühes sõpradega endale külla jämmima. Edasine on juba ajalugu. «Ütlesin pojale, et ta jätaks ülikooli pooleli,» ütleb Barton muheledes. «Üsna peatselt see juhtus. Järgmisena ütlesin, et nüüd on aeg tüdruksõbra käes. Boom! ja olimegi tuuril!» räägib Barton bändi algusloo.

Nüüdseks 3 täispikka albumit välja andnud kollektiiv kirjeldab enda muusikat kui lihtsat ja ehedat, otse hingest rokenrolli. «Kui Paul Westenberg kirjutaks The Rolling Stones’ile muusikat,» on meeldejäävaim kirjeldus bändi kohta. Olgugi, et Continental on tuuritanud USAs ning nüüd otsapidi Euroopasse jõudnud, on see kõik võimalik tänu nende teisele tööle, majadevärvimisele. Just nimelt – ajal, mil muusikud laval või prooviruumis pole, värvivad nad maju, et pikad ja kulukad tuurid võimalikuks saaks.

Kultuuriklubi Kelm avab Vene 33 asuva kontserdisaali uksed kell 22. Bändi soojendab Tallinna oma Rolling Stonesiks nimetatud Bourbon Sugar ning südaööl astub lavale Continental. Pileteid hinnaga 4€ on võimalik soetada kohapeal enne kontserdi algust.

Lisainfot sündmuse kohta leiab Facebookist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles