Murray on valmis tonte püüdma

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Bill Murray.
Näitleja Bill Murray. Foto: Reuters / Scanpix

Näitleja Bill Murray on nõus osalema kolmandas «Tondipüüdjate» filmis, kui sellele kirjutatakse piisavalt naljakas stsenaarium.

Murray 19 aastat tagasi kehastatud Peter Venkman võib ekraanile naasta, sest kirjutamisel on uus käsikiri, vahendab WENN.

Kuulduste kohaselt tahavad stuudiobossid lisaks Murrayle linateoses näha originaalosatäitjaid Dan Aykroydi ja Harold Ramist ning nende kõrval Seth Rogenit, Steve Carelli ja Paul Ruddi.

Murray sõnul pole talle veel ettepanekut tehtud, kuid ta on sellele avatud.

«Kaks tüüpi kirjutavad praegu stsenaariumit ja ma pole seda veel näinud. Kõik on võimalik, see on hea idee,» ütles näitleja.

«Kõik oleneb käsikirjast. Mul ei ole filmi ega kellegi ees kohustusi. Kui stsenaarium on hea ja tundub, et suudaksime seda teha, oleks see lõbus,» rääkis Murray.

Staar tunnistas, et teda teeb murelikuks «mitterahuldav» kogemus «Tondipüüdjate» teise osaga.

«Esimene osa oli minu jaoks õige. Järg... selles loobuti ühest ideest. Meid koguti kokku ning hirnusime paar tundi naerda. Kui võtteplatsile jõudsin, olid nad valmis kirjutanud hoopis teistsuguse filmi,» meenutas Murray.

«Eriefektide kutid olid asja kätte saanud ja see polnud lihtsalt enam sama film. Selles olid mõned head stseenid, kuid see polnud sama film,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles