Kuumad kaadrid: Las Vegases Miss Grand International 2016 Eestit esindav Merylin poseeris QOQO-le

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oktoobris toimub Las Vegases rahvusvaheline suurvõistlus Miss Grand International 2016, kus võtavad mõõtu kaunitarid kokku ligi 90 riigist. Vaid kaks päeva tagasi kinnitati ametlikult Eestit esindama Pärnust pärit  kaunitar Merylin Nau.

Paljud veel ei tea, et hiljuti poseeris Merylin ka eesti suurimale glamuurimodellide väljaandele www.qoqo.ee. Täna räägib neiu otse ja avameelselt oma elust, tegemistest ja sellest, kuidas kulges tema pildistamine QOQO-le. Ka jagab Merylin soovitusi, mis moodi üldse fotomodelliks saada.

Q: Kuidas sa tundsid ennast alasti poseerides?

MERYLIN: Ma arvan, et alguses on kõigil natuke kõhe. Aga jah, kui elad juba töösse sisse ja nii öelda rinnahoidja lendab, siis sa muutud hoopis enesekindlamaks ja keskendud hea tulemuse saavutamisele.

Las Vegases Miss Grand International 2016 Eestit esindav Merylin poseeris QOQO-le
Las Vegases Miss Grand International 2016 Eestit esindav Merylin poseeris QOQO-le Foto: Joel Kirsimaa

Q: Kuidas QOQO shoot kulges?

MERYLIN: See oli minu esimene täiesti ametlik shoot üldse. Me saime väga hästi hakkama. Kõik oli nagu töö ja chill üheskoos, mis tekitaski selle väga mõnusa miljöö. Meeskond oli super ja kõik oli väga fun.

Q: Aga kirjelda seda päeva, Mis toimus?

MERYLIN: Päris palju liikusime ringi. Vahepeal sõime lõunat Haapsalu jahisadama restoranis ning siis jälle kaatrisse ja mööda merd järgmisele võtteplatsile. Palju improviseerisime. Samas kõik jäi professionaalsuse tasemele.

Las Vegases Miss Grand International 2016 Eestit esindav Merylin poseeris QOQO-le
Las Vegases Miss Grand International 2016 Eestit esindav Merylin poseeris QOQO-le Foto: Joel Kirsimaa

Q: Soovitad sa ka tulevastel modellihakatistel midagi sellist läbi teha?

MERYLIN: Jah kindlasti. Ma soovitan võimalikult erinevates projektides kaasa lüüa. Mida mitmekesisem on su portfoolio, seda huvitavam modell sa oled ja just nii tulevad ka uued huvitavad tööpakkumised

Merylini täispikka intervjuud, fotogaleriid ja kõiki videosid saad näha QOQO lehelt.

Merylin's interview - teaser 2 from QOQO Magazine on Vimeo.

Merylin's shoot in Haapsalu - teaser from QOQO Magazine on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles