Inim-Barbie suur kaal hakkab ta tervisele: ma kaalun 100kg ja see ei ole normaalne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti inim-Barbie suur kaal
Eesti inim-Barbie suur kaal Foto: Powerlifting Barbie

Eesti ainus inim-Barbie kirjutab oma uues blogipostituses, et hoolimata kurvidest, hakkab suur kaal talle tervisele: "Ma tahan ka kõrges eas tegeleda spordiga ning tervist, uusi liigeseid osta ei saa."

"Kuna varem tegin seda välimuse mitte tervise pärast, siis ilmselt sealt ka põhjus, miks edasi ei läinud asjaga. Jooksin täna üle pika pika aja ning tundsin kui raske see mu kehale on. See keharaskus. See ei ole ok. Ma olen alles 25 ning ma tunnen, kuidas mu keha enam ei jaksa seda massi kaasas vedada," kirjutab kurvikas jõutõstjast naisterahvas blogis Powerlifting Barbie.

Eesti ainus inim-Barbie kirjutab, et tundis juba mõnda aega, et võhma on vähem. "Jooksin 5.korrusele ning hing oli korralikult kinni. See EI OLE kaugeltki NORMAALNE!" Reaalsuse kontroll saabus ka arsti vastuvõtul, kus ta avastas, et kaalunumber on reaalselt suur.

Eesti Inim-Barbie
Eesti Inim-Barbie Foto: powerliftingbarbie

Mida Barbie ette võtab kaalu langetamiseks?

"HIIT treeningud, kardio, jooksmine ja toidulaud korda. Kasutan omaenda tarkust, varasemat kogemust ning kuulan enda keha. Kavatsen muuhulgas treenida ka aeglast söömist. Ilmselt lasen ka hormoonspiraali välja võtta," kirjutab ta, et korsetitreening on minevik ning alustab sörkjooksuga.

Jep.100kg naiseilu. Pluss suurus, elagu kurvid jne AGA ma tunnen, et see hakkab tervise peale ning ma tahan ka kõrges eas tegeleda spordiga ning tervist, uusi liigeseid jne osta ei saa. Jooksin täna üle pika pika aja ning tundsin kui raske see mu kehale on. See keharaskus. See ei ole ok. September 2016- jälle üks elu uus algus! HIIT treeningud, jooksmine ja toidulaud korda. Hello, this is me, Anne and I weigh 100kg. Yes, i can look pretty good while being 100kg but i am fed up to be overweight and i feel that my body do not want to carry that weight with me and it is not healthy for my bones and joints. I do powerlifting and i am active but i eat too much. I have history of eating disorder and you can call me foodaddict. This is my new beginning. Watch me. -25 kg is coming! Healthy is new sexy #100kg #plussize #havetolooseweight #kaalulangetamine #plusssuurus #raskeonollaraske #terviseheaks #uusalgus #newbeginning #100kgistoomuch #fat #thisismybefore #nofilter #stretchmarks #foodaddictloosingweight #historyofeatingdisorder #eatingdisorder #iwilllooseweigh #imdetermined #foodaddiction #healthyisnewsexy #plussizebarbieloosingweigh

A photo posted by Anne Smith (@powerliftingbarbie) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles