Mick Pedaja annab intiimse kontsertõhtu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Pedaja
Mick Pedaja Foto: Promopilt

VAIB Entertainment toob teieni üritused ja muusikaõhtud, mida iseloomustavad ka maitsemeelte virgutus ning ebatavalised asukohad – olgu nendeks kodud, stuudiod, galeriid või kontorid. Kolmanda VAIB’i üritus toimub juba 17. septembril, kell 19.00 Tallinna Ettevõtlusinkubaatori ruumides.

Mick Pedaja võitis paljude südamed Eesti Laulu konkursil, kus saavutas neljanda koha. 

“Micku talent on tähelepanuväärne ning loodetavasti viib ta oma muusika järjest rohkemate inimesteni. VAIB Entertainmenti konseptsiooniga sobib tema olemus ja looming ideaalselt ning see on ka põhjus miks just Mick Pedaja meie kolmandat õhtut muusikaga sisustab”, sõnab üritustesarja üks eestvedaja Keit Triisa. 

VAIB Entertainment on loodud kahe noore naisterahva poolt. Keit Triisa, kes varem usinalt laulmisele pühendunud ning Marianne Karu, kes Viinis poliitantropoloogia kõrghariduse saanud, otsutasid luua midagi uuenduslikku ja ägedat. “Idee sündis soovist pakkuda personaalset meelelahutuslikku kogemust, kus vastupidiselt massiüritustele on rõhk kvaliteedil ja isiklikul puudutatusel”, sõnab Karu. 

Ürituse täpsem info Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles