Anne Veesaar: meile heidetakse ette, et «Õnne 13s» ei juhtu midagi - aga selline ongi elu Eesti väikelinnas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veesaar Ringvaates
Anne Veesaar Ringvaates Foto: ERR

«Õnne 13» kauaaegne näitleja Anne Veesaar tunnistas «Ringvaates», et ta ütleb mõnikord meelega asju, millest saab ajakirjanduses suuri pealkirju teha, sest intervjuudes pole mõtet poliitikute kombel sooja õhku suust välja ajada.

Veesaar eitas kuuldusi, et tal on hittsarjas osalemisest kõrini.

«Minu motivatsioon pole nende aastate jooksul kuhugi kadunud, aga kuna ma pean intervjuusid andma, mis käib minu tööga kaasas, ja siis ajakirjanikud ikkagi küsivad, et noh, kuidas on ja oled sa väsinud. Ma olen tähele pannud, et kui annad intervjuud, siis ei tasu ainult sooja õhku suust välja ajada. Nii, nagu me nägime eile siin diivanil järjekordset ministrit, kes rääkis ja rääkis, aga ei öelnud midagi. Mina olen endale teinud selgeks, et ma pean midagi ütlema. Ja siis ma ütlen midagi. Need väljaütlemised on mõjunud kuidagi skandaalselt.»

Saatejuht Anu Välba uuris, kas siis tegelikult polegi mingit skandaali.

«No ei ole eriti jah... No muidugi, esimene skandaal lõppes sellega, et mulle kirjutatigi stseen, kus ma jäin auto alla.

Et kui Mare ei taha enam olla Õnnes, siis kirjutame ta välja, sest ta ise pirtsub ja plärtsub siin. See stseen kirjutatigi ja mina läksin seda stseeni mängima ja ma arvasin, et minu plärtsumine selles seriaalis lõpebki. Aga - saabus järgmise stsenaariumi tekst ja seal ma olin juba haiglas, jalg kipsis.»

«Plärtsun, mis ma plärtsun, aga see Õnne on ikka nii meie oma... Ja see, et seal midagi ei juhtu, nagu meile ette heidetakse. Selline elu ongi meil ühes väikelinnas ja seda me siis mängime.» 

«Ühte, mida ma pean ütlema -  kui vaatan vanu osi, siis see asi muutub järjest väärtuslikumaks, sest sellel tekib dokumentaalne väärtus ajal. Minu plärtsumine eelmisel hooajal, et «Õnne on mind tapnud» - ma ütlesin sellise lause meelega -, siis sellel on oma tõetera ka taga. Näiteks sel suvel olin seto kooriga Värskas ja siis vanamutid ikka vaatasid mind. Üks tuli mu juurde ja ütles, et «Aa, et saa oled ju see Allani naene». Selles mõttes, et ma pole isegi enam Mare. Ma olen lihtsalt Allani naene,» rääkis Veesaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles