Muusik Mikk Mäe: ma ei lähe ju oma vanematelt küsima, palju te seksite!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PILDID: Elina Born, Artjom Savitski, Grete Paia ja Mikk Mäe lõpetajatele kaasa elamas
PILDID: Elina Born, Artjom Savitski, Grete Paia ja Mikk Mäe lõpetajatele kaasa elamas Foto: Elu24

Uuringud näitavad, et tänapäeva noored seksivad märgatavalt vähem, kui nende vanemad omal ajal. Eriti hull on olukord näiteks Jaapanis, kuid ka Rootsi on võtnud vastu otsuse niinimetatud «tsõlibaadi olukord» riikliku kontrolli alla võtta. TV3 reporter Kadri Pikhof uuris, kuidas on noorte seksimisega lood Eestis.

Noor muusik Mikk Mäe: Ma pole kunagi oma ema-isa juurde läinud küsima, et kuidas teil omal ajal asjad käisid... Ega ei lähe ka!

Ma nüüd siis tegelikult ei teagi, mis vanasti toimus. Kui palju oli siis neid vahekordi... Aga ma ei näe küll, et tänapäeval seksimine Eestis hullult vähenenud on või et seda üldse poleks. 

Perenõustaja Helle Niit on aga teistsugusel seisukohal: Kindlasti on varasemaga võrreldes praegusel põlvkonnal hästi tugev surve olla edukas, saavutada, eneseteostust leida ja seda igalpool mujal, kui oma lähedastes suhetes.

Vaata videost, mida arvavad asjast eesti noored mehed, SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles