Frankie Animal tähistab debüütalbumi vinüülil ilmumist tuuriga Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
26. aprillil, ilmus indie-rock bändi Frankie Animal debüütalbum nimega «The Backbeat» - Tallinnas Kultuurikatlas toimus albumi teine esitluspidu
26. aprillil, ilmus indie-rock bändi Frankie Animal debüütalbum nimega «The Backbeat» - Tallinnas Kultuurikatlas toimus albumi teine esitluspidu Foto: Rasmus Kooskora

Frankie Animal annab debüütalbumi «The Backbeat» välja ka vinüülplaadil ning tähistab seda lausa seitsme kontserdiga Eesti erinevates paikades.

Sel kevadel ilmus ansambli Frankie Animal debüütalbum nimega «The Backbeat». Suve jooksul andis bänd plaati esitledes kontserte mitmetel festivalidel ja üritustel nii Eestis kui välismaal, muuhulgas astuti üles ka Positivus ja LMT Summer Sound festivalidel Lätis.

Sügisel ilmub «The Backbeat» ka vinüülplaadil. «Idee anda meie esimene kauamängiv ka vinüülil välja oli meil juba kohe alguses. Kuna see on veidi aeganõudvam protsess, siis otsustasime, et jätame CD ja vinüüli ilmumise vahele väikese hingetõmbepausi,» räägib bändi solist Marie Vaigla. «Kui võimalus on, siis kuulan muusikat enne tõesti vinüülilt kui näiteks arvutist. Minu jaoks on muusikas kohe teistsugune «elu» ja ehedus kui see kõlab plaadilt.»

«Oleme saanud «The Backbeati» nüüd justkui kõrvaltvaatajatena analüüsida, värske peaga kuulata ning palju esitada. Kriitikutelt saime üllatavalt positiivset tagasisidet, samamoodi paljudelt teistelt muusikutelt ja sõpradelt. Nüüd on justkui vundament loodud ja siit on hea edasi liikuda,» lisab Marie.

«The Backbeat» vinüüli saab juba ette tellida 311.ee veebilehelt.

Vinüüli esitluskontserdid toimuvad:

05.11 Kuressaare, Pöide Pruulikoda
11.11 Tallinn, Kohvik Sinilind
12.11 Pärnu, Kultuuriklubi Tempel
18.11 Tartu, Erinevate Tubade Klubi
19.11 Rakvere, Teatri Kohvik
25.11 Viljandi, Jazzikohvik Jasm (akustiline)
02.12 Haapsalu, Kultuurikeskuse kohvik (akustiline)

Vaata ja kuula: Frankie Animal – The Backbeat (Live)!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles