Miks vabandas Reese Witherspoon Katy Parry ja Taylor Swift'i ees?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Reese Witherspoon attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California.   Jason Merritt/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Reese Witherspoon attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: SCANPIX

Kas Reese Witherspooni, Taylor Swifti ja Katy Perry vahel on tüli?

Õnneks mitte!

Aga Oscari võitnud näitlejanna arvas, et ta peaks muusika superstaarde ees vabandama, kuna laulab uues, veel avaldamata animafilmis "Shake it off'i" ja "Firework'i".

Animafilmi nimi on Sing ja Reese mängib selles põrsaema, kes osaleb suurel laulukonkursil ning peab samal ajal kasvatama 25 põrsakest.

Reese ütles intervjuus: "Ma tegelikult juba ütlesin neile mõlemale, et nad ei oleks minu peale kurjad, sest ma tõesti andsin endast parima ja ma austan teid väga."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles