Kohutav! Sharon Osbourne suutis viimaks rääkida põhjusest, miks ta oma saatest eemal oli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sharon Osbourne
Sharon Osbourne Foto: SCANPIX

Teletäht Sharon Osbourne puudus eelmisel aastal teadmata põhjusel saatest «The Talk» viis nädalat ja alles nüüd tundis ta, et suudab põhjusest rääkida.

63-aastane Osbourne tunnistas, et tema eemalviibimise põhjuseks olid vaimsed probleemid. 

Naine seletas saate «The Talk» uue hooaja avaosas, et ühel päeval 2015. aasta mais leidis ta ennast Cedars-Sinai haiglas. «Mu aju jooksis täielikult lühisesse. Kolme päeva ma lihtsalt ei mäleta,» ütles ta. Sharoni sõnul oli põhjuseks liiga paljude asjade korraga tegemine ehk «supernaiseks olemine», mistõttu tema aju lihtsalt üles ütles. 

Cedars-Sinai haiglast suunati ta asutusse, mis tegeleb vaimsete probleemidega. Sharon leidis õiged ravimid ja ravimeetodid alles kuue-seitsme kuu pärast. Tema jaoks oli kõige sobivam grupiteraapia ja ta leidis abi meditatsioonist. 

Sharon rääkis oma terviseprobleemist avalikult, et julgustada ka teisi oma probleemidest rääkima. «Keegi ei häbene kurta, kui jalg on haige. Minul on lihtsalt aju haige,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles