«Kodutunne» tegi Võru paarile varajase pulmakingi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutunne(12.09)
Kodutunne(12.09) Foto: Kanal 2

Täna kell 20:30 jõuab Kanal 2 ekraanile ilus armastuslugu, kui «Kodutunne» läheb appi Võrus elavale Anule ja Hansule. «Kodutunne» tegi paarile varajase pulmakingi kinkides neile paremad elutingimused ja ilusa ning sooja pesuruumi.

Võrus elava Anu elus on olnud raskeid aegu ja ebaõnnestunud suhteid. Anul on seljataga kaks suhet, millest ühes tundis ta end koos lastega ebaturvaliselt. Kui lagunes kooselu noorima tütre isaga, ei uskunudki naine enam, et kusagil võib ka tema jaoks leiduda see õige mees. Aga siis tutvus ta internetis Hansuga.

Selline on tänane «Kodutunde» lugu, mis tõstab kesksele kohale armastuse, toetuse ja teineteise mõistmise. Selle pere ühtehoidmise pani aasta eest proovile Hansu erivajadustega tütre lisandumine nende perre. Täna on neil kahe peale viis last ja Anugi ütleb nüüd, et laps on laps - olgu siis vere poolest oma või mitte. Ühtehoidvas peres elab täna aga kokku tervelt kaheksa inimest, sest Anu ja Hansu hooldada on ka mehe ema.

Suur pere elas kuni «Kodutunde» saabumiseni kasinates tingimustes  – eluruumides valitses külm ja remonti vajas pesuruum. Vaid oma jõupingutustega pere nii suurt tööd ette ei suuda võtta ja seetõttu otsustas ka «Kodutunne» appi minna.

«Kodutunne» on Kanal 2 ekraanil täna kl 20:30, kohe pärast «Köögi» hooaja avaosa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles