Miley Cyruse 16-aastane õde on uus tõusev superstaar?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Noah Cyrus arrives at the 42nd American Music Awards in Los Angeles, California November 23, 2014.    REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT)    (MUSIC-AMERICANMUSICAWARDS-ARRIVALS)
Actress Noah Cyrus arrives at the 42nd American Music Awards in Los Angeles, California November 23, 2014. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (MUSIC-AMERICANMUSICAWARDS-ARRIVALS) Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Järjekordne rahamasin on tulekul! Popstaar Miley Cyruse 16-aastane õde sõlmis väidetavalt kaks lepingut, mis võivad neiu maailmakuulsaks teha.

Miley Cyrus ning tema isa Billy Ray on juba saavutanud üleilmse kuulsuse, nüüd paistab aga olevat uue pereliikme kord tähelepanu keskmesse tõusta. Miley noorem õde, 16-aastane Noah Cyrus sõlmis väidetavalt kaks lepingut, mis toovad talle sisse 350 000 dollarit, vahendab Daily Mail.

Üks lepingutest on väärt 100 000 dollarit ning sõlmiti Noah albumi kirjutamiseks, teine aga 250 000 dollarit, albumi salvestamise jaoks.

Näitleja Noah Cyrus/ Jason Merritt/Getty Images/AFP
Näitleja Noah Cyrus/ Jason Merritt/Getty Images/AFP Foto: Jason Merritt/AFP

Kui esimene album peaks kujunema suureks hitiks, saab tõusev staar järgmise jaoks 1,5 miljonit dollarit ettemaksu.

Noah on teinud juba karjääri näitlemise alal, alustades oma teekonda kolmeselt. Neiu mängis väikeseid rolle Disney kanalil sarjas «Hannah Montana», mille keskmes oli vanem õde Miley.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles